پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: روند پیری پوست معمولا از 30 سالگی با سرعت کم شروع میشود و بعد از 50 سالگی تسریع و تشدید میشود که در این میان تغذیه در کاهش این روند نقش بسزایی دارد.
وی افزود: در وهله اول غذاهایی که سلامت پوست را به خطر میاندازد و باید مصرف غذاهای فرآوری شده و غذاهایی که مواد نگهدارنده دارند از حیطه کنسروها و سوسیس و کالباس کاهش یابد.
وی ادامه داد: اما آنچه که به داشتن پوستی شاداب کمک میکند مصرف مایعات بخصوص آب است که در واقع مصرف کافی آن در طول روز پوست را شادابتر و روند پیری را کاهش میدهد.
فرخبخش گفت: مصرف سبزیها و میوهها که منبع غنی از ویتامینها و املاح هستند به سلامتی پوست کمک شایانی میکند به شرط اینکه افراد عادت به مصرف 3 تا 4 عدد میوه در روز داشته باشند.
فرحبخش خاطر نشان کرد: مصرف مکملهای ویتامین A,E,C به صورت هفتهای 2 تا 3 بار در کاهش روند پیری نقش مؤثری دارد.
انتهای پیام/