عضو هیأت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: زمانی اقتصاد مقاومتی در صنعت تحقق پیدا می‌کند که اعتقاد به نهضت توسعه زنجیره ارزش افزوده در دستور کار خود قرار دهیم تا بتوانیم حلقه‌های ناتمام را به اتمام برسانیم.

عبدالحسین بیات در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در خصوص اقتصاد مقاومتی در صنعت پتروشیمی گفت: کشور ما نسبت به اهداف اقتصاد مقاومتی عقب‌تر است ما در زنجیره توسعه صنایع تکمیلی به واسطه نیازهای اقتصادی و اجتماعی کشورمان در حال حاضر با چالش‌هایی مواجه هستیم به طوری که نه تنها این نیازها در کشور تأمین نمی‌شود بلکه در درون نظام از منابع درون زای نظام استفاده نمی‌گردد. باید بازارهای صادراتی را در جهت تأمین نیازهای کشور ارتقا دهیم.

وی تصریح کرد: اگر به پتروشیمی به عنوان زنجیره‌ای تولید در کشور نگریسته شود به طور یقین زنجیره ارزش در کل پتروشیمی هماهنگ و موزون حرکت خواهد کرد. به طوری که ما اهداف اقتصاد مقاومتی را در حوزه صنعت نفت، گاز محقق کردیم.

عضو هیأت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: اعتقادی که بنده بر این موضوع دارم این است که اعتقاد به نهضت توسعه زنجیره ارزش افزوده را باید در دستور کار خود قرار دهیم تا حلقه‌های ناتمام را به اتمام برسانیم.

وی ادامه داد: تمام ظواهر و مزایا را  در واقع معجزات اقتصاد مقاومتی می‌توانیم که در درون جامعه و افق بین‌الملل داشته باشیم که خود می‌تواند یک الگوی موفق جهانی و بین‌المللی تبدیل شده و در سایر مجامع بین‌المللی بکارگرفته شود.

بیات اظهار داشت: جایگاه صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور بدون شک جایگاه تأثیرگذاری است در بسیاری از نیازها کشور ما وابسته به دستاوردها و تولیدات صنایع پتروشیمی است زمانی که قانون هدفمندی یارانه‌ها اجرا شد دولتمردان بسیار نگران بودند که نمی‌توانند بازار پتروشیمی را کنترل کند اما کنترل بازار در کشور محقق شد.

عضو هیأت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار داشت: بخش قابل توجهی در زنجیره پتروشیمی در حال حاضر اشتغال‌زایی در بازار است تأمین مواد اولیه و کالای نهایی در واقع در پتروشیمی تأثیرگذار است ضمن اینکه در افق بین‌الملل اثر می‌گذارد ما در حال حاضر نزدیک 2.5درصد محصولات دنیا را در اختیار داریم به هر دلیلی که تحریم شدیدتر شد حتما در بازارهای بین‌المللی یکسری نوسانات شدید از نظر قیمتی و ارزی روبرو بوده که نشان‌دهنده نقش و تأثیر این صنعت است.

بیات گفت: به چشم‌انداز آینده این صنعت خیلی امیدوار هستم به طوری که ما در گذشته پیشرفت‌های خوبی را کسب کردیم چرا که با حمایت بخش خصوصی و هدفگذاری دولت می‌توانیم این صنعت را ارتقا دهیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر فاز دوم عسلویه در منطقه ویژه ماهشهر باقی مانده و در آینده قرار است در مدار تولید قرار  گیرد چرا که با ورود این بخش به عرصه تولید در آینده گرفتار انبوه تولید برخی از محصولات و کمبود تولید در بعضی از محصولات خواهیم شد از جمله کمبود تولید محصولات آرماتیک در افق ملی و بین‌المللی احساس می‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار