زمانی که میزان کلسترول اچ ال دی بالا رود فرد را مستعد به بیماری‌های قلبی و عروقی و سکته‌های قلبی خواهد کرد.

پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: در کلسترول خون در آزمایشات به سه شکل دیده می شود، در شکل اول که به صورت کلسترول تام است، اگر عدد آن زیر 200 باشد نرمال و در شکل دوم که حالت مرزی دارد بین 200 تا 240 می باشد و در صورتی که کلسترول بالاتر از 240 باشد فرد قطعاً قبلا به کلسترول بالا یا هایپر کلسترول است.

 وی افزود: کلسترول دیگری به نام کلسترول بد داریم که در بین عموم شناخته شده و به کلسترول ال دی ال موسوم است.

 دکتر فرهبخش همچنین اظهار داشت: زمانی که میزان کلسترول اچ دی ال بالا رود فرد را مستعد به بیماریهای قلبی و عروقی و سکته‌های قلبی خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه در صورتی که کلسترول ال دی ال بالاتر از 130 باشد وضعیت هشدار است و در صورتی که بالای 160 باشد بالا به حساب می‌آید، گفت: این کلسترول بالا در بسیاری از عادات بد غذایی افراد تأثیر دارد و همانند استفاده از چربی‌های اشباح، چربی‌هایی که در روغن‌های حیوانی و چربی‌هایی گوشت، پوست مرغ وجود دارد مشاهده می شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: کلسترول ، بیماری ، درد ، درمان ، روغن ، سکته
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار