مدیر گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: باغداران با آگاهی از زمان مناسب برداشت محصول می توانند مانع از ضایعات میوه های تولیدی خود شوند.

   به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز فریبرز زارع افزود: یک سری از عملیات باغی را می توان انجام داد تا از ضایعات محصولات باغی کاسته شود.

وی تصریح کرد: ضایعات محصولات باغی قبل از رسیدن محصول شروع و پس از برداشت نیز ادامه دارد.

زارع ادامه داد: انبارداری پس از برداشت در پیشگیری از ضایعات محصولات باغی بیشتر نمایان است.

وی افزود: باتوجه به وجود آب در بیشترین حجم از میوه ها و در نظر داشتن این که میوه ها به مصرف تازه خوری می رسد در معرض حملات میکروبی قرار می گیرند.

مدیر گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز ادامه داد: بخشی از ضایعات باغی به فرآیندهای قبل از برداشت و مابقی به فرآیندهای پس از برداشت مربوط می شوند.

زارع تاکید کرد: اگر فرآیندهای پس از برداشت رعایت شود، محصولی سالم پدیدار است.
انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.