کسانی که به علت بی‌خوابی از داروهای خواب‌آور استفاده می‌کنند به مرور بی‌خوابی آنها نه تنها درمان نمی‌شود که تشدید نیز می‌شود.

دکتر خسرو صادق نیت فلوشیب اختلال‌های خواب درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نوعی اختلال خواب اشاره کرد و گفت: برخی از افراد حدود هفت یا هشت ساعت می‌خوابند اما وقتی بیدار می‌شوند همچنان احساس کسالت می‌کنند.باید توجه داشت که یک مشکل جدی که می‌تواند بی‌خوابی را تشدید کند، استفاده از داروهای خواب‌آور از دسته بنزودیازپین‌ها است که نامشان با پام تمام می‌شود.

وی ادامه داد: از این نوع داروها می‌توان به دیازپام، اگزازپام و ... اشاره کرد .آثار این داروها در یکی دو هفته اول شروع مصرف خوب است اما بدن فرد پس از مدتی به آنها عادت کرده و اثرات دارو به تدریج از بین می‌رود و دیگر کارساز نخواهد بود.

صادق نیت تأکید کرد: در واقع فرد با دو مشکل یعنی بی‌خوابی و وابستگی به دارو مواجه است که اگر مصرف آن را قطع کند شرایطش  بدتر خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: اگر فرد از بی‌خوابی رنج می‌برد قبل از مزمن شدن آن و قبل از این که به دارویی وابسته شود با پزشک مشورت کند تا علت آن بررسی و درمان شود.



انتهای پیام/

برچسب ها: دارو ، بیخوابی ، کسالت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.