به طور معمول دیابت بارداری پس از زایمان از بین می‌رود اما خطر به وجود آمدن آن در بارداری‌های بعدی نیز افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، زمانی که فرد غذا مصرف می‌کند دستگاه گوارش غذا را بر قند تجزیه می‌نماید، این قند به گردش خون فرد وارد می‌شود و با کمک انسولین به داخل سلولها راه می‌یابد. این فرآیند به دلیل تغییرات هورمونی در خانم‌های باردار تغییر می‌کند و قند به جای ورود به داخل سلولها در خون باقی می‌ماند.

گاهی سلول‌ها نسبت به انسولین پاسخ نمی‌دهند و قند به منظور سوخت و ساز وارد سلولها نمی‌شود در این هنگام لوزالمعده مجبور به تولید انسولین بیشتر است.

در صورت پاسخ ندادن سلولی یا ناتوانی لوزالمعده در تولید بیشتر انسولین، قند خون فرد افزایش می‌یابد و در بین 2 تا 10 درصد خانم‌های باردار به علت اینگونه تغییرات دیابت حاملگی به وجود می‌آید.

به طور معمول دیابت حاملگی پس از زایمان از بین می‌رود اما خطر به وجود آمدن آن در بارداری‌های بعدی نیز افزایش می‌یابد به همین منظور برای خانم‌های باردار در هفته 24 تا 28 بارداری آزمایش‌های متعدد قند درخواست می‌شود.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار