در ایام نوروز افراد به دلیل دید و بازدیدهایی که انجام می‌دهند در خوردن تنقلات زیاده‌روی می‌کنند و با افزایش وزن مواجه می‌شوند.

دکتر پیام فرح بخش، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آجیل از خانواده چربی است که بیشترین کالری را دارد که به شدت منجر به چاقی می‌گردد که برای جلوگیری از این عمل باید مصرف آجیل را در دوران عید کاهش دهیم. 

وی افزود: در دوران عید نوروز به جای استفاده از شیرینی و آجیل می توان از میوه‌هایی که دارای کالری کمتر و املاح بیشتر هستند، استفاده کنیم. 

وی تاکید کرد: در ایام عید نوروز با توجه به فرصت بیشتر حتما روزی 1 ساعت پیاده روی الزامی است. 

وی افزود: هر 20 عدد پسته معادل 45 گرم کالری است ولی بادام هندی و یا بادام زمینی دارای کالری زیادی هستند که استفاده از آن پیشنهاد نمی‌شود. 

وی در پایان گفت: بهتر است آجیل از نوع خام باشد به خصوص کسانی که دارای فشار خون بالا و ناراحتی های قبلی هستند الزاما باید از نوع آجیل خام استفاده کنند. 




انتهای پیام/ 

برچسب ها: نوروز ، چاقی ، اضافه وزن ، کالری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار