قابلیت اشتراک‌گذاری در ویندوز به معنای استفاده مشترک کاربران متصل به یک شبکه رایانه‌ای از فایل‌ها می باشد اما با ورود ویندوز 8 به عرصه فناوری اطلاعات این موضوع معنای بهتری به خود گرفت.

به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران،در اشتراک گذاری به شیوه سنتی شما فایل یا مجموعه‌ای از فایل‌ها را در رایانه خود به اشتراک می‌گذاشتید و دیگر کاربرانی که به هر روش به شبکه‌ شما متصل بودند، می‌توانستند از اطلاعات اشتراک‌گذاری شده‌ شما استفاده کنند.
 
 در حال حاضر با گسترش استفاده از تلفن‌های‌همراه هوشمند و تبلت‌ها، قابلیت اشتراک‌گذاری در این دستگاه‌ها تعریف جدیدی پیدا کرد. در این دستگاه‌ها هنگامی که از قابلیت Share یا همان اشتراک‌گذاری کمک می‌گیرید، مجموعه‌ای از سرویس‌ها و برنامه‌هایی که روی دستگاه شما نصب شده به ‌نمایش درآمده و به شما این امکان را می‌دهد اطلاعات انتخاب شده را از طریق هریک از این سرویس‌ها یا برنامه‌ها با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.
 
در ویندوز 8 این نوع قابلیت اشتراک‌گذاری برای رایانه‌ها نیز طراحی شد. به‌این‌ترتیب شما هنگام استفاده از سیستم‌عامل ویندوز نیز می‌توانید فایل‌های خود را انتخاب کنید و از طریق سرویس‌های آنلاین یا برنامه‌هایی که قابلیت اشتراک‌گذاری دارد، آن را با دیگر کاربران مشترک شوید. این قابلیت در ویندوز 8 با استفاده از نوار Charm و کلیک روی گزینه‌ Share امکان‌پذیر بود.
اشتراک گذاری در ویندوز 10  
ویندوز 10 از داشتن چنین گزینه‌ای بی نصیب مانده است!اما چطور این کار امکان پذیر است؟
کار بسیار ساده است کافی است مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید
 
 گام 1
انتخاب فایل‌های موردنظر
در ویندوز 10 برای به اشتراک‌گذاری فایل‌ها ‌باید از ویندوز اکسپلورر کمک بگیرید؛سپس با کلیک روی آیکون Computer یک پنجره ویندوز اکسپلورر را باز کرده و به محل ذخیره‌سازی فایل موردنظر روی هارد‌دیسک بروید. پس از مشاهده فایل موردنظر آن را به حالت انتخاب درآورده و به مرحله بعد بروید.
 
 نکته:توجه داشته باشید هر فایلی با هر سرویس قابل اشتراک‌گذاری نیست.

گام 2
منوی اشتراک‌گذاری
همان‌طور که گفته شد دسترسی به گزینه‌ Share از نوار Charm امکان‌پذیر نیست. برای دسترسی به این گزینه از تب Share در پنجره‌ ویندوز اکسپلورر کمک بگیرید.با کلیک روی این تب، گزینه‌ Share با آیکون همیشگی آن که شامل سه نقطه روی محیط یک دایره است، به‌نمایش درمی‌آید.
نکته:توجه داشته باشید باتوجه به نوع یا تعداد فایل‌های انتخابی شما ممکن است گزینه‌ Share غیرفعال باشد و گزینه‌های دیگری همچون zip یا Email و... فعال باشد. به‌عنوان مثال هنگامی که چند فایل را همزمان انتخاب کنید گزینه‌ Email فعال است.
 
گام 3
انتخاب ابزار اشتراک‌گذاری
پس از انتخاب فایل موردنظر و کلیک روی Share،نوار اشتراک‌گذاری برای شما به ‌نمایش درآمده و باتوجه به نوع فایل و ابزارهای موجود در سیستم‌عامل، گزینه‌هایی به‌عنوان کانال اشتراک‌گذاری در اختیار شما قرار می‌گیرد.با انتخاب هریک از گزینه‌های موردنظر و ادامه مراحل می‌توانید براحتی اطلاعات موردنظرتان را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.
 
تنظیمات اشتراک‌گذاری
چنانچه قصد دارید فهرست گزینه‌های در دسترس برای اشتراک‌گذاری را مدیریت کرده یا در آنها تغییراتی اعمال کنید ‌باید به منوی Settings در سیستم‌عامل بروید و پس از مراجعه به بخش System،گزینه‌ Share را انتخاب کرده و در ادامه تغییرات موردنظرتان را اعمال کنید.
 
نکته:در ویندوز 8 شما می‌توانستید از هر بخش از ویندوز به نوار Charm دسترسی یافته و با کلیک روی Share اطلاعات موردنظر را به اشتراک بگذارید. با وجود تغییر در این قابلیت و دسترسی به این گزینه از پنجره‌ ویندوز اکسپلورر،امکاناتی مانند اشتراک‌گذاری یک سایت از مرورگر امکان‌پذیر نیست.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار