جلیل صداقت پیشه، متخصص پوست و مو در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت:در فصل بهار به علت اینکه آفتاب تند میشود، در واقع پوست هم به خاطر زمستان که آفتاب کمی به آن تماس پیدا کرده و آمادگی کمتری دارد، باعث سوختگی پوست میشود.
وی در ادامه گفت: باید دوری از آفتاب که باعث تیرگی و چروک و خشکی پوست میشود، رعایت شود. بعضی غذاها مثل کرفس، انجیر، هویج پوست را نسبت به آفتاب بیشتر حساس میکند و با مراعات این موارد نتیجه بهتری میگیرد.
صداقت پیشه، تصریح کرد: یکی از مشکلات پوستی رایج استفاده از انواع آجیل و شیرینیها میباشد این مواد به دلیل ترکیبها و مواد افزونی که در آن وجود دارد.یکی از دلایل ایجاد برخی از حساسیتهای پوستی هستند و افراد باید از خوردن این ترکیبات که به آن آلرژی دارند پرهیز کنند.
انتهای پیام/