نسرین امیری روان شناس در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ما در واقع وقتی بعد از اینکه دورهای را می گذرانیم حال اگر این دوره در کار یا تفریحات باشد یک سری مهارتهایی را به کار میبریم و به عبارتی توانمندیهایی را آنجا نشان میدهیم حال در کار یا در تفریحات بعد از اینکه حالتمان تغییر می کند ایمرسی را به دنبال دارد. یعنی مثل ماشینی که حرکت میکند شما اگر بخواهید همان لحظه ترمز کند نمیایستد یک چیزی حدود چند ثانیه بعد میایستد.
وی بیان کرد: بنابراین میشود گفت، وقتی ما به نوعی بعد از تعطیلات یک مقدار تغییرات خلقی را احساس میکنیم این بیشتر بر میگردد به آن ایمرسی که ما میخواهیم درآن شرایط باقی بمانیم چون سیستم بدنمان به آن شرایط عادت کرده است. بنابراین از نظر بیولوژیکی این ایمرسی هم از نظر ذهنی و هم نظر بدنی برایمان ایجاد میشود.
امیری اظهار داشت: توصیه ما این است که اولا این را به عنوان یک واقعیت بپذیریم که هر تغییر حالتی بعد از یک مدتی برای آدمها سخت می شود سعی کنیم تغییر حالت هایمان را خیلی تفاوت بین آنها قائل نشویم یکی از چیزهایی که در فرهنگ و مدارس ما باید به آن رسیدگی شود بحث طولانی بودن تعطیلات است به عبارتی 20 روز تعطیلات داریم ولی می توانیم آن را به 3 تا 4 روز در طی زمان تقسیم بندی کنیم.
این روانشناس بیان کرد: بنابراین به دلیل زیاد بودن این تعطیلات از یک طرف خستگی کار ایجاد میشود و از طرفی دیگر عدم تمایل به بازگشت کار در کشورهای دیگر به این نتیجه رسیدهاند که این تعطیلات را پخش کردهاند تا از آن ایمرسی جلوگیری شود.
انتهای پیام/