به گزارش
گروه علمی، پزشكی باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا،دکتر سید سجاد رضوی در اجلاس رؤسای دانشگاه و دانشکدههای علوم پزشکی کشور درخصوص اجرای نظام جامع عملکرد مدیران و رؤسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی گفت: با اجرای نظام جامع عملکرد، پیگیریهای لازم درخصوص تخلفات اعلام شده به صورت جدی مدنظر قرار میگیرد.
وی در ادامه افزود: البته شکایات و نامههای بدون امضا و غیر مستند از گردونه کار خارج میشود چون به کرات دیده شده است که این شکایات بدون دلیل و مدرک بوده است.
وی گفت: ارزیابی عملکرد مدیران براساس شاخصهای تعیین شده مدنظر قرار میگیرد که این شاخصها با کمک مدیران مدون شده است و به صورت دستورالعمل اجرایی به دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است.
مدیرکل بازرسی وزارت بهداشت از ارتباط سازنده این حوزه با نهاد ریاست جمهوری خبر داد و گفت: بسیاری از پیگیریها به صورت تلفنی انجام میگیرد و در صورت عدم پاسخگویی از طریق نامه اقدام میشود.
دکتر رضوی با اشاره به نقش مهم پاسخگویی گفت: پاسخگویی نیازمند همکاری و تعامل تمام حوزهها و تحت پوشش وزارت بهداشت میباشد.
وی در ادامه گفت: نظام جامع ارزیابی عملکرد به صورت نرمافزار کامپیوتری در پورتال دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی و ادارات وزارت بهداشت به زودی نصب میشود که دارای ۱۷۰ شاخص است که به راحتی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
دکتر رضوی درخصوص شاخصهای تعیین شده این نرمافزار گفت: این شاخصها بومی و اختصاصی هستند و بر اساس آن، عملکرد ادارات تحت پوشش ارزیابی شده و در اختیار وزیر و معاونین قرار میگیرد.
مدیرکل دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت با اشاره به کسب رتبه برتر وزارت بهداشت در حوزه دفتر هماهنگی هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری گفت: حفظ رتبه بسیار سختتر از کسب رتبه است و این برتر بودن باید مستدام بماند و خطاب به رؤسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور تصریح کرد: به منظور پاسخگویی و ایجاد رضایتمندی مردم و کارکنان در دانشگاههای علوم پزشکی کشور، باید سیستمی پویا ایجاد شود تا از مراجعات ارباب رجوعها از اقصی نقاط کشور به وزارت خانه کاسته شود.
انتهای پیام/