میزان مصرف شیر در خانم‌های باردار 3 تا 4 لیوان می‌باشد و طریقه مصرف شیر مانند ماست و دوغ می‌باشد.

فاطمه بهادری متخصص زنان، در گفتگو با خبرنگار کلینیک و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: میزان مصرف شیر در خانم‌های باردار 3 تا 4 لیوان می‌باشد و طریقه مصرف شیر مانند ماست و دوغ می‌باشد. 

پروتئین‌های حیوانی مانند گوشت سفید و مرغ و ماهی استفاده کنند به خصوص از ماهی هفته‌ای دو بار کفایت می‌کند. 

وی توصیه کرد: در دوران بارداری از گوشت قرمز و جگر به هیچ عنوان استفاده نشود. از نظر کالری خرما توصیه می‌شود اگر خانم‌های باردار دیابت نداشته باشند. 

وی افزود: اگر بیمار پروتئین وغلات  مصرف کند صرفا آهن و اسید فولیک برای آن‌ها لازم و ضروری است و دیگری نیازی به دارو ندارند. 

وی در ادامه افزود: در دوران حاملگی به علت خشکی شکم و یبوست میوه و سبزیجات توصیه می‌شود به شرط آن که خوب شسته شود. 

انتهای پیام/ 

برچسب ها: بارداری ، سلامت ، بیماری ، درد ، درمان ، آهن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.