پروتئینهای حیوانی مانند گوشت سفید و مرغ و ماهی استفاده کنند به خصوص از ماهی هفتهای دو بار کفایت میکند.
وی توصیه کرد: در دوران بارداری از گوشت قرمز و جگر به هیچ عنوان استفاده نشود. از نظر کالری خرما توصیه میشود اگر خانمهای باردار دیابت نداشته باشند.
وی افزود: اگر بیمار پروتئین وغلات مصرف کند صرفا آهن و اسید فولیک برای آنها لازم و ضروری است و دیگری نیازی به دارو ندارند.
وی در ادامه افزود: در دوران حاملگی به علت خشکی شکم و یبوست میوه و سبزیجات توصیه میشود به شرط آن که خوب شسته شود.
انتهای پیام/