دکتر اسدی لاری ضمن تشریح اقدامات انجام شده در حوزه بین المللی بر ضرورت تلاش روسای دانشگاه های علوم پزشکی در افزایش تعاملات بین المللی در حوزه سلامت تاکید کرد.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از (وب دا)؛ دکتر محسن اسدی لاری در اجلاس سراسری روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور که با حضور وزیر بهداشت در ستاد مرکزی وزارتخانه برگزار شد، گفت: ماموریت کلی ما تعامل و همکاری های بین المللی در حوزه سلامت است و راهبردهای بین المللی می تواند در 10 سال آینده ایران را به کشوری توسعه یافته تبدیل کند.
 
دکتر اسدی لاری در تشریح اهداف راهبردی این حوزه گفت: ایفای نقش فعالانه در همکاری های بین المللی و منطقه ای، حضور فعال در بازار جهانی سلامت و دانش، ظرفیت سازی، توانمند سازی و حضور فعال در سازمان های بین المللی چون: WHO/G5/D8/UN  از مهمترین اهداف راهبردی این حوزه است.
 
وی در ادامه با اشاره به همکاری های بین المللی و منطقه ای سلامت، افزود: ارتقای همکاری سازمان های بین المللی، هماهنگی های مرزی به منظور مراقبت و ارتقای سلامت، توسعه و تقویت ارتباطات نظام سلامت با کشورهای مختلف در چارچوب های اولویت های سیاست خارجی ایران به لحاظ مزیت های نسبی نظام سلامت کشورهای هدف از دیگر برنامه های ماست.
 
دکتر اسدی لاری خاطر نشان کرد: مشارکت فعال در اجلاس UHC، بهره مندی از تجربیات کشور ترکیه در اصلاح نظام سلامت کشور، تهیه و امضای " برنامه عمل" همکاری های ترکیه با ایران، استفاده از تجربیات تایلند و بررسی سیستم های ملی سلامت کشورهای انگلیس، سوئد و استرالیا از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه بوده است.
 
وی با اشاره به عقد تفاهم نامه با کشور عراق در حوزه های دارو، تجهیزات، آموزش، گردشگری و بیمارستان سازی،  گفت: راه اندازی دانشکده های مشترک مرزی ویژه عراق و تفاهم نامه های داخلی دانشگاههای قطب از فعالیت های صورت گرفته اخیر است.
 
به گفته دکتر اسدی لاری، تقویت دیپلماسی اقتصادی در حوزه سلامت، شناسایی ظرفیت های اقتصادی در دوران تحریم، شناسایی ظرفیت های علمی در ارائه خدمات و انتقال تکنولوژی و سرمایه گذاری ایرانیان خارج از کشور و بهره برداری از ظرفیت نمایندگی های ایران در خارج از کشور از دیگر اهداف راهبردی در این حوزه است.
 
مدیر کل اموربین الملل وزارت بهداشت تصریح کرد: فعال سازی بازار جهانی دانش با بین المللی سازی دانشگاه ها، حضور فعال در سازمان های بین المللی به منظور توسعه سلامت، اتخاذ رویکرد دیپلماسی فعال سلامت و ظرفیت سازی و توانمند سازی کارشناسان، مدیران ارشد و همچنین بازنگری آیین نامه های همایش های بین المللی از مهمترین اقدامات انجام شده در این حوزه است.
 
وی در پایان با اشاره به چالش ها و انتظارات در حوزه بین الملل، گفت: تبیین جایگاه بین المللی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور باید با حمایت روسای دانشگاه ها محقق شود که در این رابطه ارتباط با متخصصین علوم پزشکی ایرانی مقیم خارج  از کشور می تواند موثر باشد همچنین انعکاس فعالیت های بین الملل به وزارتخانه می تواند در هماهنگی و برنامه ریزی های آتی نقش حمایتی داشته باشد.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار