فیاضی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

حذف دهک‌های پردرآمد خروج از اقتصاد مصرفی را محقق می‌کند

یک نماینده مجلس معتقد است که حذف دهک‌های پردرآمد می‌تواند اقتصاد کشور را از حالت مصرفی دور کند.

حذف دهک‌های پردرآمد خروج از اقتصاد مصرفی را محقق می‌کندعبدالوحید فیاضی نماینده مردم نور و محمود آباد در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به ضرورت حذف دهک‌های پردرآمد از سوی دولت گفت: حذف دهک‌های پر درآمد اقدامی در جهت برون رفت از اقتصاد مصرفی تلقی می‌شود.

وی افزود: این نوع هزینه کرد‌ها در قالب عام و کلی با اصول منطقی و عقلانی یک اقتصاد پیشرفته همخوانی ندارد چرا که برای رسیدن به یک اقتصاد پیشرفته باید اصول لازم را رعایت کنیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی متذکر شد: باید با فرمول اقتصادی مناسبی با مردم، تولید و سرمایه گذاری برخورد کرد چرا که شیوه مذکور؛ یعنی دادن یارانه به تمام اقشار جامعه گویای نوعی شیوه تنبلی در دولت است و دولت تنبل در واقع با خط‌کشی‌های کلی این نوع سیاست‌ها را پیگیری می‌کند.

فیاضی تاکید کرد: دادن یارانه به تمام اقشار جامعه از سوی دولت به نوعی به بیماری اقتصادی شباهت دارد.

نماینده مردم محمود آباد با بیان اینکه دولت بر اساس قانون وظیفه تعیین تکلیف یارانه دهک‌های پردرآمد را دارد، بیان داشت: همه‌ی کسانی که در جامعه یارانه می‌گیرند جزو نیازمندان نیستند و یارانه 45 هزار تومانی برای کسانی که خارج نشین و یا صاحب امکانات وسیعی هستند، پولی تلقی نمی‌شود.

این نماینده مجلس افزود: حذف اقشار پردرآمد یارانه بگیر می‌تواند رقم بالایی را برای منافع ملی کشور و فعال سازی بخش‌های تولیدی فراهم کند که ضرورت دارد دولت در این مسیر پیشروی داشته باشد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه عدم تصمیمات صحیح در پرداخت یارانه باعث افزایش ثروت ثروتمندان و  افزایش فقر در بین فقرا شده است، اظهار داشت: حذف دهک‌های پر درآمد می‌تواند در رفع شکاف‌های اجتماعی مفرط در جامعه موثر باشد.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار