محمد علی معظمی متخصص مغز و اعصاب، در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، تصریح کرد: تاکنون علت دقیق بیماری ام اس مشخص نشده است، ولی در عین حال عواملی نظیر عوامل ژنتیکی، محیطی، شغلی و برخی از بیمارها و حتی مواد غذایی در بروز این بیماری میتوانند دخیل باشند.
وی با اشاره به نقش برخی از ویتامیها در کاهش احتمال بروز ام اس، تأکید کرد: البته تأثیر ویتامینها بیشتر در کمبود آنها در بدن و بروز ام اس است و یا تشدید بیماری است.
معظمی یادآور شد: برخی از تحقیقات نشان میدهند که کمبود ویتامین D و C در بدن، با بیماری ام اس در ارتباط بوده و میتواند موجب تشدید این بیماری در افراد مبتلا نیز شود.
وی گفت: در واقع تحقیقات نشان میدهند که شدت بیماری ام اس با کاهش ویتامین D و C ارتباط مستقیم دارد.
معظمی خاطر نشان کرد: انجام آزمایشات دورهای و منظم به ویژه در افرادی که سابقه ژنتیکی و خانوادگی ابتلا به این بیماری را دارند، میتواند در تشخیص زود هنگام ام اس و کنترل آن بسیار مؤثر باشد.
انتهای پیام/