به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، جهانگیری در مراسم افتتاحیه دستاوردهای مپنا با بیان اینکه باید از مدیران تقدیر و حمایت کرد، اظهار داشت: گاها مدیران صنعتی کشور را از انجام کارهای بزرگ به واسطه وجود خطا میترسانند و قدرت ریسکپذیری را از مدیران میگیرند.
وی ادامه داد: این در حالی است که اجرای هر کاری هزینه و اشتباهاتی را نیز با خود به همره دارد و باید مدیران ریسک پذیر باشند و در چنین شرایطی تصمیماتشان را بگیرند.
معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: در شرایط ویژه اقتصادی هستیم و تحریمها دو آسیب و یک فایده برای کشور به همراه داشت.
جهانگیری تصریح کرد: آسیبی که تحریمها به کشور زد مربوط به سیاست کلان اقتصادی کشور بود که این امر به سوءمدیریتها در شرایط تحریم باز میگشت، چرا که مدیران کلان اقتصادی باید سیاستها را به خوبی تنظیم میکردند تا آسیب تحریم را کم کنند.
وی ادامه داد: بالا رفتن تورم رکود، تحمیل واردات کالاهایی که در داخل کشور قابل تولید بود همه از جمله عواملی بوده که با این سوءمدیریتها در کشور ایجاد شد.
وی تصریح کرد: جایی که موجب شد تا کشور از تحریم منتفع شود توانایی ساخت تجهیزاتی بود که تحریمکنندگان فکر میکردند از این طریق کشور را زمینگیر خواهند کرد.
وی اظهار داشت: در چنین شرایطی هم توان صنعتی کشور و هم رتبه صنعتی کشور افزایش پیدا کرد.
جهانگیری با بیان اینکه آنها بخش هستهای را تحریم نکردند، افزود: تحریمها در بخشهای صنعتی، دارویی و ... بود و اساسا تحریمها زندگی مردم را هدف قرار داده بود.
جهانگیری افزود: امیدواریم که سال آینده نیز بتوانیم در بخشهای دیگر صنایع قدمهای مثبتی برداریم.
وی با اشاره اینکه منابع طبیعی تمام میشود، گفت: آنچه که در این بین تمام شدنی نیست اندیشه است.
جهانگیری در بخش دیگری از صحبتهایش به مشکلات صنعت برق اشاره کرد و گفت: سوءمدیریتها شرایط صنعت برق را دشوار کرده به طوری که در حال حاضر وزارت نیرو 30 هزار میلیارد بدهی دارد.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی 3 هزار و 600 میلیارد از درآمد وزارت نیرو به سازمان هدفمندی یارانه داده میشود و این امر مشکلات را برای صنعت برق و وزارت نیرو بیشتر میکند.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: باید برای گذر از چنین شرایطی تدبیر و خلاقیت به خرج دهیم.
انتهای پیام/