ساری؛

بدست آوردن آرامش کاهش علائم پیری با خوردن خار مریم یا کنگرمازندران / گیاه خار مریم سم زدای کبد

خار مریم برخلاف خارهایش آرامش رابه شما هدیه می دهد / ماری تیغان یا کنگربه زبان مازندرانی بخورید تا آرامش داشته باشید( گزارش مکتوب ویژه نوروز)

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ساری ؛ گیاه خار مریم بومی خاورمیانه، اروپا و آمریکای شمالی است خار مریم گیاهی است یک تا دو ساله با ساقه‌ای 125- 35 سانتی‌متری که در تمام مناطق شمالی، غرب و جنوب ودر مناطق شمالی ایران مازندران گلستان وگیلان رشد می کند

عضوهیت علمی دانشکده منابع طبیعی ساری در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران ساری گفت : این گیاه که یک نوع آنتی اکسیدان قوی است، از بدن در برابر آسیب های سلولی ایجاد شده از رادیکال های آزاد محافظت می کند.

اکبرزاده افزود: گیاه ماری تیغان، در مقابله با سرطان پروستات، رحم و سینه موثرهست و رشد سلول های سرطانی را نیز کاهش می دهد.

به گفته وی خار مریم، در کاهش میزان کلسترول خون موثر است و کلسترول مفید را نیز افزایش می دهد ومقاومت انسولین در بیمارانی که از دیابت نوع ۲ رنج می برند را کاهش می دهد.

عضوهیت علمی دانشکده منابع طبیعی ساری گفت : در صورت مسمومیت با قارچ که می تواند به کبد آسیب برساند خوردن خارمریم ۱۰ دقیقه پس از مصرف قارچ، اثر سموم را از بین می برد.

اکبرزاده افزود: استعمال عصاره خارمریم در عرض ۴۸ ساعت پس از مسمومیت بر اثر مصرف قارچ مانع از کار افتادن کبد و مرگ حتمی می شود.

گیاه خار مریم دوست کبد

گیاه خارمریم یکی دیگر از گیاهان دارویی است که از آن برای معالجه و جلوگیری از امراض کبدی استفاده می‌کنند. این گیاه از آنجا که مخلوطی به اسم سیلی‌مارین دارد، می‌تواند در از بین بردن اندازه جذب چربی مخصوصا چربی ، تری‌گلیسیرید و کاهش جذب کلسترول‌ موثر باشد

خانم 50ساله اهل روستای اسبوکلای ساری درباره استفاده از گیاه خارمریم یا به زبان محلی کنگر گفت :از این گیاه خورشتی به کنگر خورشت درست می کنیم وی افزود : تز برگ های این گیاه برای درست کردن سالاد وپختن قورمه سبزی ،سبزی پلو با ماهی ومرغ شکم پراستفاده می کنند.

سیلی‌مارین گیاه خارمریم به خاطر اثرات آنتی‌اکسیدانی از تخریب سلول‌های سازنده انسولین جلوگیری و سبب بهبود بافت آسیب‌دیده لوزالمعده می‌شود. همچنین، این گیاه اثرات باارزشی در پیشگیری و درمان عوارض درازمدت دیابت نظیر نارسایی کلیوی و اختلالات سلول های عصبی دارد.

انتهای پیام /ق

برچسب ها: ساری ، آرامش ، کاهش ، علائم ، پیری ، کنگر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۱۵:۴۷ ۰۲ اسفند ۱۳۹۸
سلام بسیارعالی