وی در ادامه افزود: رهبر معظم انقلاب اخرین مطلبی که در ارتباط با مسئله هستهای فرمودند این بود که آنها به چانهزنی عادت دارند، حدود شصت سال است که رژیم صهیونیستی فلسطین را تحت اشغال خود درآورده و به صورت مرتب با آنها مذاکره میکند اما در میان این مذاکرات سربازان پست کودک کش به صورت مداوم به اعمال وقیحانه خود مانند کودک کشی خود، خرابی خانهها، بازداشتها، جسارت به مقدسات میلیاردها موحد و یورش به قبله اول مسلمین ادامه میدهند.
***موضع ایران در برابر مذاکرات هستهای همان است که رهبر انقلاب فرمودند
آیتالله صدیقی بیان داشت: رهبر معظم انقلاب فرمودند که اگر قرار است مذاکرات ما هم این طور پیش برود مذاکرات باید به این صورت ادامه پیدا کند که کلیات و جزئیات در یک جلسه صحبت شود و براساس فرمایش مقام معظم رهبری از به کار بردن عباراتی که قابل تاویل است، پرهیز شود زیرا اگر آنها میخواهند در این مذاکرات مانند مسئله فلسطین چانهزنی کنند و جلوی عزت ملی ما را بگیرند، اما موضع ایران اسلامی در برابر مذاکرات هستهای همان است که رهبر انقلاب فرمودند.
امام جمعه موقت تهران گفت: آنها براساس منطق و قوانین بینالمللی حق دخالت در امور داخلی ما و تعیین میزان نیاز کشور ما به سوخت را ندارند. این مسائل مربوط به دوران استعمار آنهاست ولی حالا دوران بیداری، استقلال، رشد و ترقی ما است که به سمت فتح قلههای پیروزی میرویم و جزو الگوها و سرآمدها هستیم.
***هیچ کشوری نمیتواند برای ما تعیین تکلیف کند
خطیب جمعه امروز تهران افزود: آنها نمیتوانند بگویند ما چه میزان نیاز داریم و در مورد آب سنگین اراک و تعطیلی فردو و تامین نیازهای ما در غنیسازی برحسب تشخیص کارشناسان داخلی باشد و فقط رهآورد از غنیسازی انجام گیرد و به کشور دیگر منتقل نشود این خواست عموم مردم ماست زیرا مسئله هسنهای نه تنها به عنوان یک موضوع اعتقادی است بلکه مردم ما هرگز به کمتر از این مسائل رضایت نخواهند داد و هیچ کشوری حق ندارد برای ما تعیین تکلیف کند.
وی با اشاره به اینکه 22بهمن سالروز ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی مقاوم معظم رهبری به سران سه قوا در کشور بود تصریح کرد: یک سال گذشته و آن همه تاکیدات و جلسات علمی و عینی که مقام معظم رهبری با مسئولان داشتند و در ارتباط با راه و چاره این اقتصاد مقاومتی صحبتهای سازندهای ابلاغ کردند مردم ما توقعشان این بود که در این یک سال قدمهای قابل ارادهای در این مسئله برداشته شود و هم مجلس باید در تصویب بودجه و هم دولت در ارایه این لایحه باید حذف اتکا به نفت را در برنامه خود میگنجاندند.
آیتالله صدیقی در ادامه افزود: اقتصادی که متکی به نفت است دیگر در اختیار ما نیست و با استقلال ما سازش ندارد و آنها هر روز میتوانند قیمت نفت را بالا و پایین کنند و به حساب خودشان ما را به زانو درآورند، بنابراین تاکید مقام معظم رهبری که اقتصاد را به امور دیگر کنند و رونق تولید، بازار را راس برنامهها قرار دهند وقتی که تولید بازار و مالیات سیستم درستی دارد هم مردم متشرع ما به عنوان وظیفه شرعی مالیات میدهند و هم گرداننده وزارت اقتصاد ساز وکاری که هیچ کسی نتواند از دادن مالیات در برود، این عمده مشکلات کشور را میتواند حل کند.
امام جمعه موقت تهران گفت: اتکاء به منابع زیرزمینی خیلی کامل نیست ما اتکاء به سرمایههای روی زمین داریم و خطیب قبل از جمعه انچه را لازمه ساختن یک اقتصاد مقاومتی است از بیانات مقام معظم رهبری توضیح دادند که باید جوانها را کاری بسازند و باید اتکایمان به نبوغ و ابتکار فعالیت و نقش میلیونها جوانی باشند از دانشگاههای ما فارغالتحصیل میشوند.
وی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی نه به شعار، نه به تشکیل کنگرهها، مجالس و نه به تیتر روزنامهها است بلکه این عمل مدیریت جهادی، جبههای و ایثاگرانه میخواهد که یک شخصی پیدا شود که مرد میدان و قهرمان این زمینه باشد و بتواند در این زمینه فرماندهی کند و از بوروکراسیها عبور کرده و نیازسنجی کند و درآمدهای کشور را سنجش و برنامهریزی کند.
آیتالله صدیقی در ادامه افزود: همچنین راهی برای جذب جوانها و شکوفایی استعداد آنها و کمک به کسانی مانند شهید باقری صاحب ابتکارند، زمانی که استعدادیابی و نخبهیابی کردند، اینها با جریانگرایی و حکومتهای صنفی و جریانات خاص اجرا نمیشود باید همه مردم را سهیم کرد نباید تنها یک گروه خاص را به کار بگیریم باید میدان دهیم تا هر کسی توان بیشتر دارد در صدارتها و وزارتها و مدیریتها فعال باشد.
امام جمعه موقت تهران اظهار داشت: وقتی همه مردم سهیم بودند همانطور که جنگ را با پیروزی مختومه کردند و جنگ اقتصادی و فرهنگی را میتوانند با رهبریهای پیامبرگونه مقام معظم رهبری اداره کنند.
***سکولارها را متدین نمیدانیم