وزیر علوم دولت دهم گفت: ماهیت مذاکرات هسته‌ای باید عزت ملت ایران را حفظ کند و آمریکایی‌ها به خاطر داشته‌های ما و نه لبخندهای ما، پای میز مذاکرات هسته‌ای آمده‌اند.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های باشگاه خبرنگاران، کامران دانشجو وزیر علوم دولت دهم در حاشیه سومین گردهمایی نیروهایی ولایی و در جمع خبرنگاران با بیان این که ماهیت مذاکرات هسته‌ای باید عزت ملت ایران را حفظ کند، اظهار داشت: آمریکایی‌ها به خاطر داشته‌های ما و نه لبخندهای ما پای میز مذاکرات آمده‌اند؛ اگر قرار بر لبخند بود، لبخند مسئولین در دولت اصلاحات به قهقهه تبدیل شد.
 
دانشجو در ادامه اظهاراتش با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر این که صلح فرصتی برای تنفس است، گفت: صلح فرصتی نیست که انسان خودش را خفه کند؛ زمانی می‌توانیم به مذاکرات لفظ صلح را اطلاق نماییم که بتوان در ورای آن به داشته‌هایمان بیفزاییم نه این که هرچه که در توان داریم را نابود کنیم.
 
وی با بیان این که جامع بودن توافق در مذاکرات هسته‌ای مهم است، گفت: این که در روند مذاکرات، کلیات در یک جلسه و جزئیات در جلسه دیگر مطرح شود، طبق خواسته آمریکایی‌ها یعنی فرسایشی کردن مذاکرات است.
 
وزیر علوم دولت دهم با ذکر این مطلب که آمریکایی‌ها به آن چیزی که خواستشان بود، دست پیدا کرده‌اند، گفت: آن چه که برای آمریکایی‌ها اهمیت دارد،‌ ادامه‌دار شدن مذاکرات است.
 
دانشجو افزود: از وزارت امور خارجه کشورمان اظهاراتی مبنی بر این که توافق یکی است و ما در پی تفاهم‌نامه هستیم، بیرون آمد.
 
وی تأکید کرد: اصلاً بحث بر سر اسم نیست؛ می‌خواهد توافق‌نامه  باشد یا تفاهم‌نامه؛ اصل آن چیزی است که بر روی کاغذ می‌آید و دو طرف آن را امضا می‌کنند.
 
وزیر علوم دولت دهم تصریح کرد: هر آن چیزی که برای جمهوری اسلامی الزام‌آور باشد، باید در مذاکرات هسته‌ای و در یک جا مطرح شود.
 
دانشجو افزود: نتیجه مذاکرات هسته‌ای باید برداشته شدن تمامی تحریم‌ها بر علیه جمهوری اسلامی باشد.
 
وی در ادامه اظهاراتش گریزی هم به اهانت نشریه فرانسوی شارلی ابدو به ساحت مقدس پیامبر اسلام زد و در همین باره گفت: آمریکایی‌ها می‌خواهند که ما را محک بزنند؛ زمانی که به مقدس‌ترین مقدسات ما توهین می‌شود، مسئولان امور خارجه کشورمان باید حداقل جهت اعتراض به این موضوع، سفر خود را به پاریس یک هفته به تعویق می‌انداختند یا این که وقتی آمریکایی‌ها یک سال پیش آمدند و چند نفر از مسئولان‌مان را به لیست تحریم‌ها اضافه کردند، ما هم باید اعلام می‌کردیم که گازرسانی خود را به هزار سانتریفیوژ می‌رسانیم.
 
وزیر علوم دولت دهم در ادامه اظهاراتش تأکید کرد: در صورتی که ما یک قدم در مقابل آمریکایی‌ها عقب‌نشینی کنیم، آن‌ها چند قدم به جلو خواهند آمد؛ ما باید در مذاکرات هسته‌ای جدیت خود را نشان بدهیم.
 
دانشجو در واکنش به اظهارات برخی مسئولان آمریکایی که گفته بودند ایران در مذاکرات دست بسته است، گفت: ما چه کرده‌ایم که آن‌ها تصور می‌کنند که ما در مذاکرات دست بسته‌ایم؛ ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن نشان داد که ما هیچ گاه دست بسته نیستیم.
 
وی در همین باره افزود: مواضع منفعلانه ما در قبال توهین به مقدسات و اعمال تحریم‌های جدید غرب بر علیه ایران، سبب شده که آمریکایی‌ها به چنین باور غلطی برسند.
 
وزیر علوم دولت دهم با تأکید بر این که گره زدن معیشت مردم به مذاکرات هسته‌ای،‌ پیمودن یک راه انحرافی است، اظهار کرد: معیشت مردم، علوم هسته‌ای و فناوری‌های نوین در طول هم هستند و نه در عرض هم؛ من فناوری و تکنولوژی را مایه اقتدار می‌دانم و هر ملتی که اقتدار نداشته باشد، نمی‌تواند در دنیا حرف بزند؛ به هر میزان که به علم و دانش دست پیدا کنیم، می‌توانیم در دنیا حرف بزنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار