دکتر سعید آبادی افزود: انشگاهها مهمترین بستر علمی برای ارتقاء سطح فرهنگی در نهادینه ساختن نقش زن از منظر روانشناسی و روانپزشکی برای ایجاد بستری نو در تحولات روانی سالم است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، محمدرضا سعیدآبادی دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران نیز در این همایش با تاکید بر اینکه با ید نقش روان پزشکی زن برای ارتقائ جامعه افزایش یابد و دانشجویان باید به کمک آیند گفت: سازمان یونسکو  دو هدف مهم صلح و توسعه را در جهان دنبال می‌کند و ما به عنوان کمیسیون ملی یونسکو می‌خواهیم این دو هدف را از لنز جمهوری اسلامی ایران دنبال کنیم  و دانشگاه ها به عنوان مهمترین بسترعلمی  برای ارتقاع سطح فرهنگ جامعه است .

وی افزود: صلح مدنظر یونسکو ذهنی و اندیشه‌ای است و این صلح ریشه در اندیشه و ذهن تک تک افراد جامعه بشری دارد اگر جنگ در فکر و ذهن انسان‌ها شکل می‌گیرد صلح نیز از ذهن انسانها شروع می‌شود.

دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران گفت: توسعه مدنظر یونسکو پایدار است که حداقل سه ضلع دارد. رشد و توسعه اقتصادی، پایداری زیست محیطی و اینکه توسعه در ظرف فرهنگی و اجتماعی هر کشوری معنا پیدا می‌کند اضلاع توسعه مدنظر یونسکو است. چنین توسعه‌ای را می‌توان توسعه پایدار عنوان کرد.

وی ادامه داد: چنین صلحی نقش واقعی زن را می‌طلبد اگر موضوع توسعه پایدار است باز این نقش واقعی شایسته زن است که می ‌تواند توسعه پایداری را رقم بزند امروز 4 روند مهم در حوزه نقش‌آفرینی زنان در دنیا اتفاق می‌افتد و شما به عنوان زن ایرانی باید متوجه روندهای جهانی باشید تا اشتباه نکنید این 4 روند تحت عنوان جهانی شدن یا جهانی‌سازی در حال شکل گرفتن است.
سعیدآبادی تصریح کرد: انبوه شدن و توده‌ای شدن تقاضا برای نقش‌آفرینی زنان اولین روند است آنچه امروز در جامعه جهانی دیده می‌شود و سیاست‌گذاری‌های ملی حرف آن را می‌زنند انبوه شدن تقاضا برای نقش‌آفرینی زنان است.

وی افزود: روند دوم متنوع شدن است نقش‌های متنوع و مختلفی در حال شکل‌گیری است برخی از این نقش‌ها بایسته و برخی بی‌اصالت است نکته‌ای که وجود دارد متنوع شدن این نقش‌ها است.

سعیدآبادی ادامه داد: روند سوم تجاری شدن است که بر اساس آن نقش‌هایی که برای زنان تعریف می‌شود با تجاری شدن همراه است. تجارت و درآمد حرف آخر را در این روند برای زنان می‌زند همچنین روند چهارم بین‌المللی شدن است به این معنا که در چارچوب جهانی شدن زنان همه نقش‌ها را برای زنان همه کشورها یکسان می‌داند.

وی افزود: : اگر دنبال توسعه نقش‌آفرینی زنان در ایران هستیم با توجه به اینکه ظرفیت زن ایرانی مسلمان بیش از اینها است باید بستری بیشتری در این نقش‌آفرینی در ساحت‌های مختلف علم فراهم کنیم.

 با توجه به اینکه ظرفیت زن ایرانی مسلمان بیش از اینها است باید بستری بیشتری در این نقش‌آفرینی در ساحت‌های مختلف علم فراهم کنیم.

وی تصریح کرد: هنوز با آن پتانسیلی که زن می‌تواند در جامعه داخلی و خارجی داشته باشد فاصله داریم و برای توسعه بخشی به نقش‌آفرینی زنان باید مراقبت باشیم که فریب فرآیندهای جهانی را نخوریم.

وی افزود: بدون حضور زنان نمی‌شود میراث فرهنگی را تقویت کنیم.

دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران خاطرنشان کرد: جزر و مد خوب بودن حال جامعه رابطه‌ای عمیق با جایگاه زنان آن جامعه دارد اگر حال جامعه ما در مسائل اجتماعی خوب نیست و اگر آمار در حوزه ناهنجاری‌های اجتماعی در وضعیت مد قرار می‌گیرد باید نگاهی عمیق‌تر به جایگاه و نقش زنان داشته باشیم.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار