در این میان، لپ تاپ های لنوو، یکی از محصولاتی بوده اند که با استقبال مخاطبان مواجه شده و نگاه های بسیاری را به خود جلب کرده اند. اما در روزهای اخیر، خبرهای متفاوتی درباره وجود نوعی آسیب پذیری در نرم افزارهای نصب شده روی لپ تاپ های لنوو منتشر شده که اجازه دسترسی هکرها به اطلاعات کاربران را میسر می کند.
Superfish، نرم افزاری است که سرو صدای بسیاری به راه انداخته اما لنوو هرگونه ادعایی در این رابطه را رد کرده و Superfish را تنها نوعی ابزار تبلیغاتی در دستگاه هایش دانسته که اجازه دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران را برای اهداف تبلیغاتی میسر می کند نه جاسوسی (سوء استفاده از اطلاعات یا رمزهای عبوری کاربران) یا هک کردن داده های آنها.
جاسوسی لپ تاپ های لنوو در حالی مطرح می شود که چندی پیش نیز خبری مبنی بر جاسوسی تلویزیون های هوشمند سامسونگ از کاربران منتشر شده بود. کاربران محصولات سامسونگ می توانند با دستورات صوتی خود با تلویزیون های هوشمندشان به برقراری ارتباط پرداخته و با ذخیره کردن صدای خود بسیاری از فعالیت هایشان را با کمک تلویزیون های هوشمند انجام دهند.
اما
ضبط صدا می تواند به شرکت سومی که مسئول کنترل ضبط صدا و تبدیل آن به متن
است، منتقل شود. علاوه بر شرکت سوم، کمپانی سامسونگ نیز می تواند به صداهای
صوتی کاربران برای ارتقاء محصول و ... نیز دسترسی داشته باشد.»
در سال های اخیر، سرقت اطلاعات، هک شدن یا لو رفتن حساب های شخصی کاربران تبدیل به یکی از معضلات مهم پیش روی جوامع مختلف شده است.