حدود نیمی از آمریکایی‌ها با بالاتر از 6 سال در معرض خطر ناشی از کارسینوژن‌های روزانه قرار دادند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ بسیاری از نوشابه‌های "SODA"  دارای رنگ کاراملی حاوی ماده کارسینوژن هستند ترکیبی که گاهی اوقات در طول تولیدات ایجاد می‌شود و به عنوان عامل سرطان زا شناخته می‌شود.

محققان دانشگاه hopkins با هدف دقت بر بار بالقوه سرطان در جوامع آمریکایی برآورد کردند که چگونه بسیاری از افراد با نوشیدن این گونه نوشابه‌ها"SODA"  به طور منظم مواد سرطانی موجود در این گونه نوشابه را وارد بدن خود می‌کند.

محققان دریافتند. 44/8 درصد از کودکان و بزرگسالان روزانه حداقل یک بطری"SODA" می نوشند در این تحلیل محققان دریافتند سطح مواد کارسینوژن در نوشیدنی‌های یکسان، متفاوت است.

بر اساس خبر منتشر شده مصرف کنندگان اداره غذا و دارو "FDA " در سال گذشته محدوده‌ای برای مقدار بالقوه کار سینوژن کردند.

ملاحظات FDA در نوشیدنی‌ها می‌تواند با ارزشی برای کاهش خطرات سرطان منسوب به 4- MEI در جوامع آمریکایی باشد.



انتهای پیام/ 
برچسب ها: کارسینوژن ، نوشابه ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار