حسن زاده به باشگاه خبرنگاران خبر داد:

8 میلیون جوان نیازمند امکانات ازدواج و اشتغال در کشور/ سایت‌های مجازی برای ازدواج جوانان کمک کننده نیست

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان گفت: اگر در دو سال اخیر برای جمعیت 8میلیون جوان در کشور که رنج سنی 25تا29 سال است اقدام اساسی در زمینه ازدواج فراهم نشود با آسیب جدی در آینده رو به رود می شوند.

محمدتقی حسن زاده رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان در گفت‌و گو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به ضرورت برنامه ریزی و مدیریت خانواده در ازدواج جوانان اظهار کرد: متاسفانه بعد معنوی تربیتی و روحی ازدواج واینکه ازدواج با نگاه تشکیل خانواده چشم انداز مطلوب دارد با غفلت رو به رو شده است و بیشتر به جنبه مادی و ظاهری ازدواج پرداخته می‌شود.

وی به آشنایی جوانان با جنبه‌های ارزشی و معنوی ازدواج اشاره کرد و گفت: افراد غیر مسئول و مراکز مشاوره برای همکاری و کمک به انتخاب همسر خوب و کمک کننده است، اما عملا خانواده باید پا به عرصه جریان ازدواج جوان بگذارد و برنامه ریزی کند.
حسن زاده در ادامه با بیان اینکه در اهمیت و ضرورت ازدواج هیچ تردیدی نیست، عنوان  کرد: مهمترین مشکل ازدواج جوانان نداشتن شناخت درست، بسترها و محیط‌ها و یا شرایطی است که جوانان بتوانند خوب همدیگر را بشناسند اما این شرایط شناخت در دانشگاه‌ها و محیط‌های اداری، کاذب هستند و این نوع شناخت درست نیست.

وی با تاکید بر اینکه باید ازدواج جوانان را به خانواده برگردانیم گفت: مسئله با توجه به وجود 16میلیون جوان بین 20 تا 29سال در کشور، دولت هم باید در زمینه ازدواج جوانان که مهمترین موضوع تامین مسکن وشغل جوانان است کاری اساسی انجام دهد.

وی با اشاره به وجود 31درصد جمعیت جوان در کشور تصریح کرد: با تقسیم بندی جوانان بین سن 15تا19 سال، 20 تا 24سال، و 25تا29 سال ،گروه‌هایی با که فرصت مطلوب ازدواج، اشتغال را از دست داده‌اند و ما نگران آن‌ها هستیم گروه‌های سنی 25تا29 سال است که در حال حاضر 8 میلیون نفر در کشور در این رنج سنی هستند.

حسن زاده در ادامه با اشاره به لزوم فراهم کردن مقوله اساسی ازدواج و اشتغال برای گروه‌های سنی 25 تا 29سال، اظهار کرد: اگر در دو سال اخیر نتوانیم برای جمعیت 8 میلیون جوان امکانات ازدواج و اشتغال را فراهم کنیم، قطعا آن‌ها با آسیب‌های جدی در آینده رو به رو خواهند شد.

وی تاکید کرد: گروه‌های سنی 20 تا 24 سال، جز گروه‌هایی هستند که در حال آمادگی برای ازدواج و اشتغال هستند که دراین زمینه به کمک دولت، خانواده و نهادهای مسئول باید برای ازدواج به هنگام و به موقع جوانان تلاش شود.

حسن زاده در پایان به نقش سایت‌های همسریابی در ازدواج جوانان اشاره کرد و گفت: سایت‌های مجازی و مراکز مشاوره و همسرگزینی برای ازدواج جوان کمک کننده نیستند و گاهی امکان دارد، اطلاعات کاذب در اختیار جوان بگذارد اما اگر مراکز بتوانند خود را تقویت و به روز کنند می‌تواند موثر باشد اما در فرهنگ ایرانی اسلامی ما سایت‌های همسرگزینی کمکی به ازدواج جوانان نمی‌کنند.

انتهای پیام/  

برچسب ها: حسن زاده ، ازدواج ، سایت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار