مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: تولید 1800 تن از ماهیان گرمابی در استان برآورد شده است.

محمد صمدزاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کپور، آمور، بیگ هِد و فیتوفاگ از جمله ماهیان گرمابی استان قلمداد می شوند.

وی تصریح کرد: تولید 3000 تن گوشت ماهی قزل آلا به عنوان یک ماهی سردآبی بخش عمده ای از تولیدات ماهی در استان را شامل می شود.

صمدزاده ادامه داد: تولید 4800 تن ماهی در استان دور از انتظار نخواهد بود.

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی با معرفی شهرستان توانمند استان در تولید گوشت ماهی یادآور شد: مراغه، میانه، مرند، سراب، جلفا و هریس را باید به عنوان شهرستان های برتر استان در تولید ماهی بشناسیم.

وی اظهار داشت: با امکانپذیر شدن این مقدار تولید 12 درصد افزایش تولید با مدیریت جهادی تحقّق می یابد.

صمدزاده پرورش ماهی را در افزایش بهره وری منابع آبی تاثیرگذار دانست و تاکید کرد: افزایش بهره وری منابع آبی و تولید گوشت ماهی به عنوان غذای سلامتی زا  از مزایای پرورش ماهی است.

انتهای پیام





اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.