مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، *کیهان
«شیمون پرز» رئیس پیشین رژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه لسآنجلس تایمز ضمن حمایت از رویکرد اوباما در مذاکرات هستهای ایران، از بنیامین نتانیاهو نخستوزیر این رژيم که تصمیم دارد درباره این موضوع در کنگره آمریکا سخنرانی کند، انتقاد کرد.
پرز با اشاره به هشدار «بنیامین نتانیاهو» که توافق با ایران را خطرناک توصیف کرده گفت: «من فکر میکنم همه ما با این رویکرد رئيسجمهوری آمریکا موافقیم که باید قبل از آنکه متوسل به وسیلهای دیگر شویم، لازم است با ایران به توافق برسیم. من فکر میکنم روش صحیح همین است حتی اگر نخستوزیر اسرائیل قائل به روش دیگری باشد.»
پرز در مورد پیشبینیاش از نتیجه مذاکرات هم اظهار داشت که فعلا نتیجه این مذاکرات قابل پیشبینی نیست چون مذاکرات هنوز جریان دارد.
پرز که با حمایت از فتنه سبز گفته بود جنگ با ایران از درون مرزهای آن شروع میشود مجددا به فتنهگران اشاره کرد و گفت که آنها نیز مانند ما و آمریکاییها خواهان تغییر در ایران هستند.
یادآور میشود نتانیاهو اخیراً در مراسم معرفی رئیس جدید ستاد ارتش رژیم صهیونیستی گفته بود: ایران بر چند کشور مهم منطقه مسلط شده و در حال احیای امپراتوری خود میباشد. اکنون خطر بزرگی در کمین اسرائیل است که یکی از این خطرات مهم پیشروی ایران و گسترش نفوذش در لبنان و سوریه و غزه و یمن است. ما سالهای سختتری پیش رو داریم.
تغییر سفر استانی دولت در پی اوجگیری اعتراض علما به سیاستهای فرهنگییک سایت حامی دولت تغییر مقصد سفر بعدی استانی رئيسجمهور از خراسان شمالی به قم را در جهت دلجویی از علما و مراجع دانست، چرا که انتقاد علما از سیاستهای فرهنگی دولت به اوج رسیده است.
فرارو در این زمینه نوشت: روحانی در سفر بعدی استانی خود نه خراسان شمالی بلکه به قم سفر میکند. مقصد جدید بر پایه یک تغییر از پیش اعلام نشده انتخاب شد. هنوز توضیحی درباره علت تغییر در برنامه سفر رئيسجمهور عنوان نشده است، اما چالشهای موجود میان مراجع تقلید با وزارت ارشاد این احتمال را تقویت میکند که این سفر نوعی دلجویی دولت از علما است.
فرارو افزود: حسن روحانی هفته آینده به قم خواهد رفت، در حالی که قرار بود خراسانشمالی مقصد این سفر باشد. اهمیت سفر به قم بهعنوان پایتخت مذهبی کشور وقتی بیشتر میشود که در هفتههای اخیر انتقادات مراجع تقلید از سیاستهای فرهنگی دولت به اوج خود رسیده است.
این سایت با بیان اینکه روحانی به قم میرود تا پاسخ دهد، از قول یک کارشناس نوشت: اکنون که علامت سؤالهای جدی در حوزه عملکرد وزارت ارشاد وجود دارد وقت آن رسیده که دولت در جهت پاسخگویی اقدام کند. البته سفرهای استانی به صورت دورهای انجام میشود و حتما برنامه سفر به قم نیز وجود داشته است، اما مسائل پیشآمده سبب شد که زمان آن جلو بیفتد.
کنعانیمقدم در پاسخ به این پرسش که آیا این سفر را میتوان دلجویی دولت از علما ارزیابی کرد، گفت: بیشتر جنبه پاسخگویی دارد، زیرا مراجع به دنبال دلجویی نیستند و تنها میخواهند که کسی از خطوط اسلام پا فراتر نگذارد.
در همین حال فاضل میبدی عضو مجمع محققین (از گروههای حامی فتنه) با رد ضمنی انتقاد علما و مراجع گفت: تلاش علما در قم این است که نحوه اداره امور کشور با دین و مذهب مغایرت نداشته باشد. این در حالی است که به اعتقاد من حد و مرز این مغایرت به صورت روشن در قانون اساسی مشخص شده است.
برخلاف این اظهارنظر، مطالبه علما و مراجع از دولت نیز اجرای متن قانون اساسی از جمله در زمینه پاسداری از شریعت اسلامی است و این مطالبه عین قانوناساسی- و نه معارض آن- است.
طرح تکاپو طرح ملی اشتغال نیستاتخاذ دو بسته سیاستی متفاوت درباره اشتغال از سوی وزارت رفاه با تعجب روزنامه دولتی شهروند مواجه شد.
ارگان هلالاحمر ضمن مصاحبه با معاون اشتغال وزیر رفاه نوشت: طرح تکاپو مهمترین طرح این روزهای وزارت تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی برای مقابله با بحران بیکاری است؛ همان طرحی که حمایت احمد میدری، معاونت رفاه وزارت کار و سازمان یونیدو را پشت سر خود دارد و مبتنی بر اشتغال بدون سرمایه است. اما حسن طایی معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارتخانه بسته سیاستی - اجرایی دیگری برای اشتغال طرح کرده که طرح تکاپو را در ذیل و همراستای همان بسته خود میداند. از این رو به نظر میرسد که بین دستگاههای مرتبط در وزارت کار، تعاون و امور اجتماعی درباره حساسیت و میزان اهمیت طرح تکاپو چندان توافق وجود ندارد، زیرا عدهای این طرح را ملی عنوان کرده و عدهای همچون طایی (اگرچه این طرح را مهم میدانند) معتقدند که تنها بخشی از مشکلات را حل میکند و کلیت مشکل باید با هماهنگی نهادهای حاکمیتی حل شود.
روزنامه شهروند با بیان اینکه «طایی» در خلال مصاحبه بارها مکث میکند تا کسی را نیازارد، از قول وی مینویسد: طرح تکاپو ذیل بسته سیاستی اشتغال پایدار است... طرح تکاپو یک طرح ملی نیست. برای طرح ملی ایجاد اشتغال باید سراغ نظام تخصیص منابع سازمان مدیریت و برنامهریزی یا سیاستهای پولی و اعتباری بانک مرکزی یا سیاستهای مالی وزارت دارایی رفت.
وی بر لزوم هماهنگی دستگاههای اجرایی برای حل معضل اشتغال تاکید میکند و میافزاید: ما به طور پیوسته به دنبال ایجاد هماهنگی درون سازمانی هستیم. ما تلاش میکنیم وضعمان بهتر شود اما این که انتظار داشته باشید طرحهای ما تمام مشکلات کشور را حل کند خیر، اینگونه نخواهد بود. من میتوانم درباره طرح تکاپو و اشتغال پایدار صحبت کنم. نمیتوانم درباره آقای روحانی و دولت صحبت کنم.
معاون وزیر رفاه در پاسخ این سوال که آیا هماهنگی میان دستگاههای اجرایی وجود دارد، میگوید: وظیفه شورای اشتغال هم همین است. شورای اشتغال کانون هماهنگی سیاستهای اقتصاد کلان موثر بر بازار کار است.
یادآور میشود جلسات شورایعالی اشتغال معمولاً با تأخیر برگزار میشود. آخرین جلسه شورا، 4 آذر ماه بوده است.
برای آمریکا سخت است که از شر رابطه با عربستان خلاص شودیک نشریه آمریکایی معتقد است ایالات متحده باید دور برخی متحدان بدنام نظیر عربستان را خط بکشد.
نشنال اینترست مینویسد: زمان آن فرا رسیده که به ریاض پیام بدهیم این رابطه به پایان رسیده است. البته روابط دو کشور میتواند ادامه داشته باشد، اما دیگر نیازی به سفر رئیس جمهور برای احترام به تاج و تخت سلطنت و حمایت ارتش ایالات متحده از خاندان آل سعود وجود نخواهد داشت.
این نشریه خاطرنشان کرد: کار سختی است که از شر یک رابطه بد خلاص شوید. اوقات خوب تمام میشوند و ارتباطات از بین میروند، اما مردم نمیتوانند تشخیص دهند که چه زمانی باید خداحافظی کنند. کشورها هم مشکلات مشابهی دارند، به ویژه ایالات متحده که در طی چند دهه (همانند بسیاری از مردم و لیست دوستان فیسبوکشان) متحدانی پیدا کرده است که آنها را رها نمیکند.
از کجا باید شروع کرد؟ کشورهای زیادی وجود دارند که ارزش دوستی ندارند، از جمله عربستان.
نشنال اینترست مینویسد: کسی شک ندارد که ایالات متحده و عربستان منافع مشترکی در زمینه تجارت نفت و دشمن مشترکی همچون اسامهبنلادن داشتهاند. در واقع عربستان برای بقا نیاز به فروش نفت و دریافت پول آن از دوست و دشمن دارد. وقتی هم که سلطنت در معرض خطر قرار بگیرد آنها بدون توجه به خارج با تهدیدات برخورد میکنند. وقتی صحبت از ارزشها میشود، ریاض یک شرمندگی بزرگ برای ایالات متحده است. به طور کلی عربستان کشوری دیکتاتوری است که رژیم سلطنتی آن مردم را غارت میکند، با مخالفان سیاسی با سبعیت برخورد میکند و حتی به صدور ظلم و ستم به طور مثال به بحرین هم دست میزند. زمان آن فرا رسیده که به ریاض پیام بدهیم این رابطه به پایان رسیده است.
نویسنده عراق را کشوری از دست رفته برای آمریکا عنوان کرد و افزود: حمله دولت بوش به عراق براساس چندین توهم بود. نقطه آغاز آن وجود سلاحهای کشتار جمعی بود. علاوه بر این مقامات آمریکایی فکر میکردند که عراق جدید، غربی خواهد بود و اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت و تبدیل به پایگاهی علیه ایران شیعه خواهد شد. اما افسوس که تمام اینها تبدیل به یک کابوس گسترده شد و یک سری توهمات عجیب و غریب منجر به کشته شدن 4500 آمریکایی و 200 هزار عراقی شد.
اکثریت صهیونیستها اسرائیل را طرف بازنده جنگ 51 روزه میدانند
با آشکار شدن هرچه بیشتر حقایق درباره شکست اسرائیل در جنگ اخیر، نتایج تحقیقات مختلف حاکی از کاهش آمار صهیونیستهایی است که اسرائیل را پیروز جنگ غزه میدانستند.
به گزارش روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت، بر اساس نتایج تحقیقات صورت گرفته در جریان جنگ 51 روزه اخیر در غزه و مقایسه آن با تحقیقات صورت گرفته در هفته جاری توسط موسسه مطالعات امنیت داخلی، میتوان نتیجه گرفت شمار صهیونیستهایی که فکر میکردند ارتش رژیم صهیونیستی برنده جنگ غزه بوده است کاهش چشمگیری داشته و در مقابل، معتقدان به پیروزی حماس افزایش قابل توجهی پیدا کردهاند.
نتایج این نظرسنجیها که در میان قشر بزرگسال جامعه صهیونیستی صورت گرفته نشان میدهد در جولای (تیر) سال 2014 یعنی در حین جنگ 51 روزه غزه، 71 درصد از اسرائیلیها فکر میکردند که اسرائیل برنده جنگ غزه خواهد بود. یک ماه پس از این نظرسنجی در تحقیق صورت گرفته دیگری در ماه آگوست 2014، آمار طرفداران اسرائیل به شدت کاهش یافت و به 51 درصد رسید و اکنون در جدیدترین نظرسنجی انجام شده در هفته جاری، آمار طرفداران اسرائیل با کاهش دوباره به 46 درصد رسیده است.
به گزارش خبرگزاری قدس، این نظرسنجی در حالی است که در جریان جنگ 51 روزه غزه، گروههای مقاومت فلسطین حملات و بمباران رژیم صهیونیستی در نوار غزه را با شلیک گسترده موشک پاسخ داد و خسارتهای بسیاری را به این رژیم وارد کرد. رژیم صهیونیستی در نتیجه جنگ غزه هیچ دستاوردی به دست نیاورد و بسیاری از مقامات نظامی و سیاسی صهیونیست با اذعان به این موضوع، شکست جنگ غزه را پذیرفتهاند.
*ایران محمد جواد لاریجانی: دستگاه امنیتی مسئول سلامت افراد در حصر است
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت: «ما با افرادی که حصر هستند کینه شخصی نداریم خصوصاً با کسانی که منبع خدماتی بودند، قاعدتاً نظام با دید تسامحی به آنها نگاه میکند و خدمات این افراد همیشه ملحوظ است.»
به گزارش ایلنا، محمدجواد لاریجانی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش دیگری در مورد بیماری این افراد و اینکه آیا دستگاه قضایی و ستاد حقوق بشر پیگیر سلامت این افراد است، گفت: «دستگاه امنیتی مسئول این قضیه است. میزان محصور بودن این دوستان هیچ تداخلی با مسائل سلامت آنها ندارد. آنها فرجههای زیادی دارند، حتی برای اینکه به نقاط مختلف کشور سفر کنند، دسترسیهای پزشکی آنها شاید بیشتر از دسترسیهای معمولی است و دلیلش هم موجه است چراکه دستگاههای امنیتی ما مسئولیتی برعهده میگیرند و مسئولیتهای تابعه را هم برعهده دارند.»
گزارش «نیویورک تایمز» از تنش روابط امریکا و اسرائیلروزنامه «نیویورک تایمز»در گزارشی عنوان کرد که انتشار اخباری درباره خودداری واشنگتن از اطلاع رسانی کامل به تل آویو، روابط دو طرف را پرتنش کرده و این در حالی است که مقامات اروپایی نیز چنین رویکردی را از جانب امریکا تصدیق کردند.به گزارش «ایرنا»،؛ این نشریه امریکایی در مطلبی به قلم «دیوید سانجر» نوشت که دولت باراک اوباما رئیس جمهوری امریکا با جدیت تمام سرگرم مذاکره با جمهوری اسلامی ایران است تا پیش از سر رسیدن مهلت پایان ماه مارس، سرفصل ها و رئوس یک توافق هسته ای با ایران مشخص شود.شتاب گفت و گوها، تنش هایی را در روابط امریکا و رژیم اسرائیل پدید آورده و بخصوص موضوع دعوت کنگره از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم برای سفر به امریکا و برنامه سخنرانی وی در کنگره که حول محور «اجتناب از یک توافق بد با ایران» ایراد خواهد شد، این تنش را شدیدتر کرده است .براساس این گزارش، مقامات اسرائیلی عنوان می کنند که نتانیاهو احساس می کند از سوی دولت امریکا طرد شده و از جزئیات گفت و گوهای هسته ای ایران بی اطلاع مانده است.
هزینه زیاد دولت سابق برای دخالت در انتخابات مجلس
نماینده رشت در مجلس ضمن تأکید بر ابعاد گسترده دریافت پول توسط نمایندگان از محمدرضا رحیمی، گفت: «به جد بر این باورم که اگر در این زمینه کنکاش بیشتری شود، هزینهکرد دولت سابق در انتخابات و مداخله آن برای کسب کرسیهای مجلس بسیار بیشتر از اینها بوده است.» غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی در گفتوگو با ایلنا افزود:« همانها که امروز قائل به طرح موضوع شکایت از نمایندگان متخلف در پرونده محمدرضا رحیمی در کمیسیون اصل ۹۰ نیستند، در برههای سخنرانی یک نماینده را که خلاف جهتگیریهای سیاسی آنها بود، قابل طرح در کمیسیون اصل ۹۰ میدانستند، اما حالا براساس منافع خود این موضوع را قابل طرح نمیدانند.»
رئیس دفتر ضرغامی تکذیب کردرئیس دفتر عزتالله ضرغامی، رئیس سابق سازمان صدا و سیما در گفتوگو با فارس، ضمن تکذیب خبر منتشر شده در برخی روزنامههای دیروز گفت: «باور و عملکرد آقای ضرغامی همواره حاکی از احترام و توجه به همه سلایق سیاسی درون نظام بوده است.» گفتنی است، ایلنا دیروز گفتوگویی با عزتالله ضرغامی منتشر کرد که وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه «از اصلیترین انتقادات به ریاست شما در سازمان صدا و سیما، نادیده گرفتن یک جناح سیاسی در برنامههای رسانه ملی است»، گفته بود: «آن مسأله در چارچوب اهداف صدا و سیما بود.»
درخواست عجیب آرژانتین از امریکادولت آرژانتین گفت از امریکا خواسته است تا مسأله بمبگذاری سال 1994 در «آمیا» را در مذاکرات هستهای با ایران بگنجاند. به گزارش «انتخاب» به نقل از رویترز، وزیر خارجه آرژانتین در نامهای به همتای امریکایی خود جان کری نوشت: «از شما مجدداً درخواست میکنم که مسأله «آمیا» در مذاکرات هستهای با ایران گنجانده شود.» در انفجار مرکز فرهنگی یهودیان در «بوئنوسآیرس» موسوم به «آمیا»، ۸۵ نفر کشته شدند. هرچند برخی مقامات آرژانتین، ایران را به دخالت در این بمبگذاری متهم کردند اما مستندی برای اثبات این ادعا ارائه نشده است. کارشناسان موافقت اعضای 1+5 با درخواست عجیب آرژانتین را بعید میدانند.
*جمهوری اسلامی
* مقتدی صدر به یاسر حبیب، عنصر فتنهانگیز ساکن انگلیس و حامیان وی هشدار داد. سید مقتدی صدر، در پاسخ به سوالی که طرفدارانش درباره فتنهانگیزیهای این فرد با سوءاستفاده از نام اهلالبیت و با تبلیغات تفرقهافکنانه رسانه ماهوارهای به عمل میآورد، اقدامات یاسر الحبیب را باعث مخدوش شدن چهره مذهب دانست و نوشت: «کارهای طایفهگرایانه او که بدون علم، هدایت و اذن، و نیز بدون هیچ مانعی انجام میشود، آتش تفرقه را در بین امت مشتعل مینماید». وی ادامه داد: «برخود فرض میدانم که پرداختن به این قضیه را از اولویتهای کاری خود قرار دهم؛ بویژه پس از آنکه فهمیدم یاسر الحبیب هر کس که پاسخش را میدهد یا سعی در آشکار نمودن حقایق او دارد را تهدید مینماید». مقتدی صدر سپس جریانی که این عنصر فتنهگر، خود را وابسته به آن معرفی میکند را مخاطب قرار داد و نوشت: «به عنوان قدم اول، از آل شیرازی یکی از این دو امر را خواهانم: یا «از این شخص برائت بجویند»؛ و یا «نسبت به اقداماتی که ما در برابر فعالیتهای تفرقهانگیز او انجام خواهیم داد، عکسالعمل منفی نشان ندهند». این جریان تفرقهافکن، از حمایتهای سید صادق شیرازی که در قم ساکن است برخوردار میباشد.
* ممنوعیت حجاب در دانشگاههای فرانسه از سرگرفته شده و عدهای از سیاستمداران خواستار قوانین سختتر در مورد حجاب در دانشگاهها شدهاند. جان بوئن، استاد انسان شناسی و کارشناس مطالعات اسلام، میگوید: این یک حرکت سیاسی برای سرازیر کردن آراء به سمت جبهه ملی (راست افراطی) در انتخابات آتی است. بحثها در مورد حجاب اسلامی اخیراً پس از چندین مورد حمله لفظی به دانشجویان مسلمان در دانشگاهها شدت گرفته است و گفته میشود شدت این بحثها به انتخابات فرانسه مربوط است. حزب سیاسی نیکولاس سارکوزی، رئیسجمهور سابق فرانسه موسوم به «اتحاد برای جنبش مردمی» هفته گذشته از محدودیت بیشتر نمادهای دینی در اماکن عمومی فرانسه از جمله ممنوعیت حجاب در دانشگاهها سخن گفت. مدتی قبل حجاب در مدارس دولتی ابتدایی و متوسطه ممنوع شده بود. ماریان لوپن، رهبر حزب راست افراطی جبهه ملی که با شعار «فرانسوی در اولویت قرار میگیرد» فعالیت دارد، نیز از این مسئله برای جلب آرای بیشتر استفاده میکند.
* منابع امنیتی فرانسه میگویند در این کشور 60 مسجد تحت کنترل سلفیهاست. ایستگاه رادیویی «RTL» در این گزارش که به نقل از یک یادداشت از مقامهای امنیتی فرانسه منتشر کرده بود، از افزایش تعداد این مساجد در فرانسه خبر داد. این رادیو در ادامه گزارش خود میافزاید: سلفیها برداشتی خشن از اسلام دارند و آموزههای اسلامی را به انحراف کشاندهاند؛ تعداد آنها در سراسر خاک فرانسه 5 هزار نفر است و این تعداد افزایش 10 برابری را نسبت به 10 سال گذشته نشان میدهد. پدیده سلفیگری علاوه بر شهرهای بزرگ، شهرهای دیگری همچون ویترول آلس و برست را در برگرفته است. در همه این مساجد، ائمه جماعات میانهرو توسط گروهی از جوانان آشوبطلب، ساقط شده و اختیار مساجد به دست گروههای افراطی افتاده است. منطقه «ایل دوفرانس» دارای 23مسجد سلفی است که در آن اسلام رادیکال تبلیغ میشود. همچنین در منطقه لیون 22 مسجد و در مارسی 13 مسجد متعلق به سلفیهاست.
*قدس
هشدار درباره قرص های مرگ
فرارو: اداره کل پزشکی قانونی استان تهران اعلام کرد که 152نفر در استان
تهران از فروردین تا آذر سالجاری(1393) بر اثر مسمومیت با قرص برنج جان
خود را از دست دادهاند. آلومینیوم فسفاد که از آن برای ضد عفونی کردن و
جلوگیری از آفت زدگی غلاتی چون برنج استفاده می شود، به نامهای تجاری
مختلفی همچون «کوئیک فوس»(Quickphos) و «سلفوس»(Celphos)،
در ایران به نام قرص برنج مشهور است. این قرص ظرف مدت سه تا چهار ساعت
سیستم تنفسی و قلب را دچار اختلال کرده و فرد در اثر مرگی دردناک جان می
بازد.
34هزار روستا خالی از سکنه
ایرنا: ابوالفضل رضوی، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس
جمهور گفت: 34 هزار آبادی و روستا در کشور خالی از سکنه است که به حاشیه
شهرهای بزرگ پناه بردهاند.
اختلاف قومی- مذهبی در کشور نداریم
ایسنا: سردار سرتیپ سید مسعود جزایری، فرمانده قرارگاه جنگ نرم با اشاره
به برخی تصویرسازیهای غلط از وضعیت اقوام و مذاهب در کشور تاکید کرد:
وحدت اقوام و مذاهب در ایران خدشهناپذیراست، وارونه سازی واقعیات ممنوع!
سالانه 90 هزار سرطان در ایران
فارس: رضا ملکزاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش
پزشکی، عامل یک سوم سرطانها در کشور ایران را تغذیه نامناسب دانست و گفت:
متأسفانه در کشور ما سالانه 90 هزار نفر به سرطان مبتلا میشوند.
برخی مدیران نفتی گرین کارت دارند
باشگاه خبرنگاران: سید شکرخدا موسوی، نماینده مردم اهواز در مجلس با اشاره
به دلایل اصلی استیضاح وزیر نفت گفت: کنترل نشدن موثر این وزارتخانه در
کاهش قیمت نفت، مبحث واگذاری دکلهای نفتی به شرکتهای هندی و چینی، پرداخت
نکردن بدهیهای شرکتهای داخلی نفت و به کارگیری مدیران معطوف به موضوع
کرسنت در پستهای حساس در وزارت نفت از محورهای اصلی استیضاح است. وی در
مورد موضوع به کارگیری برخی مدیران وزارت نفت در پستهای حساس این وزارتخانه
افزود: بیشتر این افراد گرین کارت خارجی داشته و همه تعهداتشان به دلیل
ارتباط با خارج از کشور زیر سؤال است.
یك میلیون نخل جنوب در آستانه نابودی
مهر: محمد درویش، مدیرکل آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست
کشور گفت: اصفهان ظرفیت صنعتی شدن نداشت، ولی برخی با اقدامهای نسنجیده،
مشکلات مختلفی برای آن ایجاد کردند. نباید انگشت اتهام خود را به سوی آسمان
نشانه ببریم. باید صادقانه و به صراحت به کم کاری و تغییر رفتار و دستکاری
های غیر علمی در محیط زیست اعتراف کنیم.وی همچنین با اشاره به گوشزدهای
کارشناسان و خطر نابودی یك میلیون از نخلهای خوزستان گفت: سالهای قبل در
وبلاگ خود و در تحقیقاتم خطر نابودی نخلستانهای خوزستان در منطقه قصبه را
اعلام کردم، ولی این امر از سوی مسؤولان وقت رد و حتی وبلاگ شخصی ام در اثر
این اظهارات فیلتر شد.
هورالعظیم کاملاً خشک میشود!
عصر ایران: حسن امیری بختیاری، مشاور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب
با هشدار به وقوع حادثه تلخ خشک شدن کامل هورالعظیم در آینده نزدیک گفت:
در حال حاضر استخراج نفت در هورالعظیم با خشک کردن هور انجام میشود و
برای استخراج نفت، قسمت زیادی از هورالعظیم را خشک کردهاند و بزودی و تا
مدتی دیگر سراسر هور خشک خواهد شد.
وضعیت دشوار اشتغال در لرستان
فردا: حجت الاسلام حمید شهریاری، معاون قوه قضاییه در جمع نمازگزاران مسجد
شهید مدنی خرم آباد، در سخنانی با بیان اینکه وضعیت کسب و کار و اشتغال در
لرستان بسیار بغرنج است، افزود: لرستان در میان سه استان محروم کشور بوده
که باید مسؤولان اجرایی برای ایجاد اشتغال جوانان توجه جدیتری داشته
باشند.
ماجرای ادامه دار اخراج دانشجویان ایرانی
تسنیم: دانشگاه ایالتی ماساچوست واقع در شهر امهرست آمریکا، با صدور
اطلاعیهای دوباره و 570 کلمهای با عنوان «رویه پذیرش دانشجویان ایرانی»
اعلام کرد: از این پس به شهروندان ایرانی متقاضی تحصیل در رشتههای
دانشکده مهندسی (شامل مهندسی شیمی، مهندسی برق و رایانه، مهندسی مکانیک و
صنایع) و دانشکده علوم (شامل فیزیک، شیمی، میکروبیولوژی و مهندسی و علوم
پلیمر) پذیرش داده نخواهد شد.
سهمخواری در نظام سلامت
فردا: دکتر حسین دارآفرین، دبیر انجمن آسیب شناسی پزشکی کشور گفت: این روزها سهم خواری در نظام سلامت کشور شایع شده است.
بازداشت عامل ترور رئیس دادگستری روانسر
فارس: حسینعلی امیری، سخنگوی وزارت کشور در نشست خبری خود از دستگیری عامل
به شهادت رساندن رئیس دادگستری روانسر خبر داد وگفت: عامل این جنایت
دستگیر شده، اما موضوع سیاسی و امنیتی نیست.
با پدیده ورشکستگی آبی مواجهیم
واحد مرکزی خبر: ستار محمودی، قائم مقام وزیر نیرو گفت: کاهش منابع آبی و افزایش مصرف به معنای ورشکستگی آبی در ایران است.
۱۵شهرغیرقابل زیست شد!
واحد مرکزی خبر: معصومه ابتکار، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در کنفرانس
ملی حفظ و صیانت از حریم شخصی؛ ضرورت شهرنشینی در دانشگاه امیرکبیر گفت:
گسترش حاشیه نشینی در تهران و ۱۴ شهر دیگر، این شهرها را غیرقابل زیست
خواهد کرد.
مرغ انگلیسی میزبان سفرههای ایرانی!
جهان: محمدحسین انصاری فرد، مدیر عامل سابق مجتمع مرغ لاین بابل کنار گفت:
با وجود اینکه ایران جزو هشت کشور دارای مرغ نژاد لاین است، در حال حاضر
بیش از ۸۰ درصد بازار مرغ کشور در اختیار نژاد وارداتی به نام راس انگلیس
است.
تحرکات سعودی ها علیه ایران
فارس: وبگاه آمریکایی «کانتر پانچ» گزارش داد که سعودیها خواهان لطمه
زدن رابطه ایران با کشورها و گروههای سنی در جهان اسلام هستند.
از جزئیات مذاکرات مطلعم!
فارس: بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیمصهیونیستی بر خلاف گزارشهای منتشر
شده از سوی منابع اسراییلی و آمریکایی، مدعی شد که تلآویو به اندازه
ایران از جزئیات پیشنهادات مطرحشده در مذاکرات هستهای، مطلع است.
*اعتماد تماس تلفني اردوغان با احمدينژاد رييسجمهور تركيه در تماس تلفني با محمود احمدينژاد درگذشت والده وي را تسليت گفت. به گزارش تسنيم، رجب طيب اردوغان رييسجمهور تركيه، سهشنبه شب در تماس تلفني با محمود احمدينژاد، مراتب تسليت و همدردي خود را به مناسبت رحلت والده ماجده وي ابراز كرد. وي در اين تماس تلفني، از خداوند متعال براي والده مكرمه رييسجمهور سابق طلب رحمت و مغفرت و براي بازماندگان صبر و اجر آرزو كرد. احمدينژاد نيز متقابلا از آقاي اردوغان براي ابراز همدردي با ايشان قدرداني كرد و عزت و سلامتي ملت و دولت تركيه را از خداوند متعال خواستار شد.
پديده شانديز متوقف نميشودوزير دادگستري گفت: فعاليتهاي شركت سرمايهگذاري پديده متوقف نخواهد شد. به گزارش ايرنا، حجتالاسلام مصطفي پورمحمدي گفت: دفاتر پديده از اين جهت بسته شده كه هيچگونه سپردهگذاري جديدي صورت نگيرد. او گفت: فعاليت سپرده گذاران قبلي مشكلي ندارد و فعاليتهاي اين شركت براي هميشه متوقف نميشود. او در خصوص سوالي مبني بر برخي شايعات در مورد انتساب شركت پديده به يكي از نزديكان دولت گذشته گفت: اين مساله شايعه است و البته چند بخش خصوصي بودهاند كه با يكديگر ارتباط داشتهاند. او ادامه داد: توسعه بيرويه جذب سرمايه و افزايش سهام اين شركت غيرقانوني بوده و ارزش افزوده سهام كه افزايش پيدا كرده، مورد اشكال است. به گفته وي پرونده در حال بررسي و اقدام است.