عضو شورای شهر گفت: بررسی طرح مجوز صدور پروانه‌های ساختمانی به منظور جداسازی آب‌های باران از فاضلاب خانگی به منظور افزایش آب‌های زیرزمینی بسیار مهم و باعث خروج از معضلات زیست محیطی می‌شود.

به گزارش  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، محمد حقانی، رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در ادامه جلسه علنی شورای شهر تهران با اشاره به پیشرفت روند فاضلاب تهران گفت: اجرای فاضلاب تهران از سال 1379 شروع شد در حال حاضر بیش از نیمی از فاضلاب شهر تهران اجرا و 10هزار کیلومتر تا 5سال آینده اجرا می‌شود.

وی افزود: متوسط بارندگی شهر تهران 300 میلی متر است که با توجه به مساحت شهری 210 هزار متر مکعب از پشت بام منازل مردم وارد فاضلاب و تصفیه خانه شهری می‌شود که ورود آب‌های سطحی به فاضلاب 2 مشکل عمده دارد که این مسئله باعث کاهش سالانه 60 سانتی متر از ارتفاع سفره‌های آب زیرزمینی می‌شود و به لحاظ برداشت‌های غیر معقول با خطرات زیست محیطی مواجه می‌شویم که باید تدبیری اندیشیده شود تا آب‌های سطحی، آب باران به سفره‌های آب زیرزمینی وارد شود.

حقانی تصریح کرد: پیشنهاد می‌شود که شهرداری صدور تمام پروانه‌های ساختمانی را مشروط به جداسازی آب باران از فاضلاب خانگی کند.
عضو شورای شهر بیان کرد: در خانه‌های قدیمی نیز اقدام به جداسازی آب‌های سطحی و فاضلاب خانگی به منظور افزایش آب‌های زیرزمینی انجام دهد.

چمران در ادامه جلسه در پاسخ به حقانی گفت: این طرح نیاز به کارشناسی و بررسی‌های مکرر دارد و حتی پیشنهاد دادیم تا جوی‌های سطح شهر نیز به طوری تعبیه شود که باعث نفوذ آب در سفره‌های زیرزمینی باشد.

انتهای پیام/
برچسب ها: حقانی ، مجوز ، فاضلاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار