![جاسازی ماهرانه 26 کیلو کراک در صندلی عقب/ پلیس سوداگران مرگ را دستگیر کرد جاسازی ماهرانه 26 کیلو کراک در صندلی عقب/ پلیس سوداگران مرگ را دستگیر کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/11/28/2981545_794.jpg)
به گزارش
خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، سرهنگ غلامرضا شاهوردی اظهار داشت: ماموران ایستگاه بازرسی شهید حسینی سهلآباد هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه خودروی پژو پارس سفید رنگ مشکوک شدند و خودرو را متوقف کردند.
وی گفت: ماموران در بازرسی از خودرو مقدار 26 کیلو و 300 گرم هروئین فشرده (کراک) و 8 کیلو و300 گرم هروئین پودری که به طور ماهرانه ای در صندلی عقب خودرو جاسازی شده بود کشف کردند که راننده خودرو و سرنشین آن دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان نهبندان تصریح کرد: متهمان با تشکیل پرونده به مقام قضائی معرفی و روانه زندان شدند.
انتهای پیام/