وی افزود: میخواهیم هویتی متفاوت از زن تعریف کنیم و اصالت و توانایی های او را بشناسانیم تا از این پس در عرصه پیشبرد اهداف اجتماعی، ملی و کسب و کار بتواند به عنوان عضوی فعال و موثر از جامعه صاحب سبک و نظر باشد. همچنین سرمایه اجتماعی و زن، نقش عدالت جنسیتی در استحکام خانواده، زن و مدیریت خانواده، معنویت و خانواده متعالی، ازدواج، خانواده تکوالد، خانواده و اقتصاد، تحکیم بنیان خانواده و خانوادههای شهدا و ایثارگران و سیاستهای افزایش جمعیت، از دیگر محورهای همایش است.
این روانشناس با تشریح برخی محورهای همایش، اظهار داشت: میخواهیم راهکارهای عملیاتی برای حضور زنان در جامعه به ویژه اقتصاد را تعریف کنیم و بگوئیم تمام این نقشها میتواند منسجم، متعالی و متعادل تعریف و استحکام خانواده نیز تامین شود. امکانات و توانمندیها از نظر قابلیتهای اجرایی، ذهنی، مدیریتی و رفتاری برای زنان ما ناشناخته است و این عامل موجب عدم خودباوری زنان ما در کشور میشود.
دبیر همایش «تحکیم بنیان خانواده و نقش زن» گفت: زنان میتوانند تصمیمگیرندگان موثری باشند ولی چون به اندازه کافی خود را قبول ندارند و آگاهی کافی از کاربردی بودن نقش خود در عرصه اجتماع را نیز نمی دانند، قدم پیش نمیگذارند و در زمانهای لازم ابراز وجود نمیکنند. این موجب میشود تا نقش زنان در خانواده، جامعه و فرهنگ کمرنگ شود. بنابراین ما میخواهیم در این همایش مدیریت خانواده را از جایگاه اسلام و معنویت و اصول فرزندپروری و چگونگی تربیت فرزندانی اجتماعی و ارزش مدار بررسی کنیم.
وی با بیان اینکه سیاستهای افزایش جمعیت یکی از دغدغههای فعلی کشور است
که ما در این همایش با نگاهی انگیزشی و تحولی به آن میپردازیم اظهار کرد:
گروه هدف این همایش، دانشجویان همه رشتهها مانند مدیریت، مطالعات زنان،
روانشناسی و علوم تربیتی و همچنین مشاوران، مدرسان و پژوهشگران از
سازمانهای دولتی و مجموعه های متولی، دفتر امور زنان و خانواده آموزش و
پرورش، دفتر امور زنان و معاونت اجتماعی شهرداری، و NGOهای فعال در حوزه
زنان و کارآفرینی و غیره هستند.
/انتهای پیام