یک کارشناس مسائل تاریخ گفت: اگر مصر از تجربه انقلاب اسلامی استفاده می‌کرد هیچ گاه به این سرنوشت مبتلا نمی‌شد.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های باشگاه خبرنگاران، "محمدحسن روزی‌طلب" کارشناس مسائل تاریخ، عصر امروز در همایش بیداری دانشجویی و تمدن نوین اسلامی در جمع دانشجویان اتحادیه اسلامی در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: حدود 50 سال از نهضت امام خمینی (ره) می‌گذرد که در این مدت اتفاق بسیاری از جمله چند کودتا شکل گرفته که انقلاب از تمامی آن‌ها توانست سربلند بیرون بیاید.
 
وی با بیان این مطلب که انقلاب مصر بعد از یک سال ثابت شد تصریح کرد: اگر مصر از تجربه انقلاب اسلامی استفاده می‌کرد هیچ گاه به این سرنوشت مبتلا نمی‌شد.
 
کارشناس مسائل تاریخی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر این که ما در تاریخ انقلاب اسلامی دچار غفلت شده‌ایم، اظهار داشت: تاریخ دچار یکسری تحریفاتی شده که روایات درستی از انقلاب در دسترس نیست.
 
وی افزود: انقلاب اسلامی یک انقلاب مسلحانه نبود و امام خمینی (ره) هیچ گونه اعتقادی به مبارزه مسلحانه و ترور نداشتند.
 
روزی‌طلب با بیان این که قبل از انقلاب، دو جریان اعتقاد به مبارزه با پهلوی را داشتند، عنوان کرد: یکی از این دو جریان عقیده به مبارزه فرهنگی و جریان دیگر مبارزه مسلحانه را بهترین روش برای سرنگونی پهلوی می‌دانست.
 
وی در ادامه بیان داشت: جریانی که اعتقاد به مبارزه مسلحانه داشتند مدعی بودند که مردم منتظر یک جرقه هستند، اگر ما این جرقه را به وجود آوریم، تمام توده‌ها از سراسر کشور به ما پیوسته و این مبارزه علیه رژیم شکل می‌گیرد.
 
کارشناس مسائل تاریخ با یادآوری واقعه سال 49 که یک ضدچریک از چریک‌های خلق به پاسگاهی در سیاهکل حمله کردند، گفت: مردم آن روستا نه تنها با آن‌ها همکاری نکرده بلکه آنان را مورد ضربه و این نشان می‌داد که آنان جامعه ایرانی را که دارای مذهب هستند را به درستی نشناخته‌اند.
 
وی یکی از مهم‌ترین خصلت‌های تاریخ انقلاب را حذف یک سری روایات از افراد انقلابی دانست و تصریح کرد: در سال 54 عده‌ای از انقلابیون دستگیر شدند که جرم‌شان تأمین منابع مالی حزب خلق بود.

وی بیان داشت:‌عده‌ای در انقلاب هستند که نظراتشان با گذشته تغییر کرده است این تغییرات و تضادها اشکالی ندارد و آنان می‌توانند آن را به سادگی بیان کنند در صورتی که تناقض در نظریات و گفتار مسئله‌ساز است .
 
روزی طلب با بیان اینکه هاشمی و افراد دیگری زمانی که بنی‌صدر رأی آورد تصمیم به عزل او گرفتند تصریح کرد: نقش هاشمی رفسنجانی و دیگران در عزل بنی صدر از ریاست جمهوری یک درصد و نقش خود بنی‌صدر 99 درصد بود.  
 
این کارشناس تاریخی با بیان اینکه تاریخ جنگ تحمیلی نیز به درستی روایت نشده است اظهار داشت: بعد از فتح خرمشهر نتوانستیم روایت درستی از ادامه جنگ بیان کنیم و به همین دلیل یکسری معضلات داریم.
 
روزی طلب در خصوص اینکه برخی این سوال را مطرح می‌کردند که چرا پس از فتح خرمشهر صلح نکردیم ادامه داد: صلح در چنین وضعیتی به معنای آتش‌بس ناپایدار بود. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار