مدیر سلامت منطقه14 از برگزاری مراسم افتتاحیه جشنواره غذا با هدف الگوسازی از طبخ غذاهای سالم در این منطقه خبر داد.

به گزارش  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، مریم رفعتی مدیر سلامت منطقه14 با اشاره به برپایی مراسم افتتاحیه جشنواره غذا در این منطقه اظهار کرد: این مراسم با هدف الگوسازی از طبخ غذاهای سالم وتشویق خانواده‌ها برای استفاده از الگوهای صحیح تغذیه برگزار شده است.

وی تصریح کرد: آموزش غیر مستقیم هنر آشپزی ونگه داشتن تداوم فرهنگ سنتی غذاهای بومی از دیگر اهداف برگزاری این مراسم بوده است که با حضور بیش از 2000تن و 4100 نوع غذا به همراه تیم کارشناسی هشت نفره داوری شد.

مدیر سلامت منطقه14 در خصوص بخش پایانی این مراسم گفت: تیم کارشناسی براساس ملاک‌های تعیین شده غذاهای طبخ شده را بررسی کرده‌اند و با اهدای جوایز به منتخبان، این مراسم به پایان رسید.

انتهای پیام/  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار