به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، مریم رفعتی مدیر سلامت منطقه14 با اشاره به برپایی مراسم افتتاحیه جشنواره غذا در این منطقه اظهار کرد: این مراسم با هدف الگوسازی از طبخ غذاهای سالم وتشویق خانوادهها برای استفاده از الگوهای صحیح تغذیه برگزار شده است.
وی تصریح کرد: آموزش غیر مستقیم هنر آشپزی ونگه داشتن تداوم فرهنگ سنتی غذاهای بومی از دیگر اهداف برگزاری این مراسم بوده است که با حضور بیش از 2000تن و 4100 نوع غذا به همراه تیم کارشناسی هشت نفره داوری شد.
مدیر سلامت منطقه14 در خصوص بخش پایانی این مراسم گفت: تیم کارشناسی براساس ملاکهای تعیین شده غذاهای طبخ شده را بررسی کردهاند و با اهدای جوایز به منتخبان، این مراسم به پایان رسید.
انتهای پیام/