2 برادر سارق كه پس از دزديدن لوازم خودرو آنها را به خود مالباختگان مي فروختند در نهايت بازداشت شدند. ‎

فروش اموال سرقتی به مالباختگان
به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، چندی پيش ماموران پليس در جريان سرقت های سريالی لوازم خودرو قرار گرفتند که بلافصله موضوع را در دستور كار خود قرار داده و به تحقيق در اين رابطه پرداختند.

مالباختگان همگی به دادسرای ناحيه 16 مراجعه كردند و شكايت خود را اعلام كردن که تحقيق از مالباختگان نشان مي داد، سارق يا سارقانی دست به سرقت های سريالی لوازم خودرو در يك محل می زنند.

پيگيري ها در اين خصوص آغاز شد و كارآگاهان در نهايت موفق به شناسايی و دستگيری دو برادر سارق شدند.

در بازجويی از اين دو برادر مشخص شد كه آنها مغازه لوازم خودرو دارند و پس از سرقت لوازم خودرو، اين لوازم را به صورت نو در آورده و در مغازه خود به خود مالباختگان كه بيشتر آنها همسايه هايشان بودند، می فروختند.

اين دو برادر پس از اعتراف به جرم خود با قرار قانون روانه زندان شدند و تحقيقات در اين خصوص همچنان ادامه دارد.



"مخاطبان گرامی می‌توانید از طریق آدرس اینترنتی
havades@yjc.ir مشکلات انتظامی خودتان را برای ما ارسال کنید."

انتهای پیام/
برچسب ها: حوادث ، انتظامی ، پلیس ، دستگیری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ساغرمکرمی
۱۰:۰۹ ۲۶ بهمن ۱۳۹۳
چه جالب احمقا فکرمیکنند خدا انهارارسوانمیکند.لااقل براحتی بعدچندمدت آزاد شان نکنید که دزدی راادامه دهند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۱ ۲۶ بهمن ۱۳۹۳
چه دزد های نادانی
آخرین اخبار