به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، سید محمد علی سید ابریشمی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: سازمان با ایجاد زیر ساخت های زیربنایی در شهرکها و نواحی صنعتی آمادگی دارد فضای مناسب را برای سرمایه گذاری و حمایت از اجرای طرح های تعاونی صنعتی کوچک در شهرک ها و نواحی صنعتی کشور فراهم کند.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک وشهرکهای صنعتی ایران در ادامه انعقاد این تفاهم نامه را در افزایش همکاری های مشترک و ایجاد تعاونی ها در شهرکها ونواحی صنعتی موثر برشمرد و گفت : با امضای این تفاهم نامه حمایت از واحدهای صنعتی تولیدی که عمدتا به صورت تعاونی فعالیت می کنند در اولویت قرار خواهد گرفت.
سید ابریشمی اظهار امیدواری کرد با اجرای این تفاهم نامه شاهد پیوند بین صنعت و تعاون و ارتقا توسعه صنعتی در کشور باشیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این مراسم گفت: ایجاد اشتغال یکی از دغد غه های اصلی کشور است و امیدواریم با انعقاد این تفاهم نامه و هم افزایی در تعاونی ها شاهد کاهش بیکاری در کشور باشیم.
سید حمید کلانتری با بیان اینکه ۱۷ هزارو ۷۰۰ تعاونی صنعتی در سراسر کشور فعالیت می کنند، اظهار داشت: بخشی از این تعانی ها در شهرکهای صنعتی مستقر هستند و تعدادی از واحدهای صنعتی را دربر گرفته اند.
وی با اشاره به اینکه ۱۰۰ هزار تعاونی فعال در سراسر کشور فعال هستند، اعلام کرد: همچنین حدود ۱۲۵۰ تعاونی معدنی در سراسر کشور تشکیل شده که بخشی از آنها نیز ممکن است با حوزه شهرکهای صنعتی مرتبط باشند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسعه شرکتهای تعاونی در شهرکهای صنعتی را در کاهش بیکاری موثر برشمرد و گفت: سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، امور زیربنایی و ساخت شهرکها را انجام می دهد و ما نیز تعاونی ها را به حضور در شهرکها و نواحی صنعتی تشویق و ترغیب می کنیم.
کلانتری، وجهه اشتراک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را در توسعه صنایع خرد و کوچک بیان کرد و گفت: در حال حاضر ما علاوه بر تعاونی های ذکر شده، تعاونیهای تامین نیاز تولیدکنندگان و تامین نیاز مشاغل را نیز داریم.
وی تصریح کرد: این تعاونی ها با تامین مواد اولیه بنگاه ها و همچنین بازار فروش از واحدها حمایت می کنند.
به گفته معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اعضای تعاونی تامین نیاز تولید کنندگان، مدیران بنگاه ها هستند که با همکاری یکدیگر در تامین مواد اولیه و فروش محصولات به یکدیگر کمک می کنند.
غلامرضا سلیمانی معاون صنایع کوچک سازمان نیز در این مراسم با اشاره به نبود ارتباط واحدهای صنعتی بزرگ و کوچک، گفت: یکی از برنامه های اصلی سازمان، توسعه خوشه های صنعتی است که امیدواریم در مرحله شبکه سازی بتوانیم از شرکت های تعاونی کمک بگیریم و وضع واحدهای صنعتی را بهبود بخشیم.
این تفاهم نامه به منظور گسترش همکاریها، تقویت مشارکت و استفاده بهینه از منابع، ظرفیتها و امکانات و تواناییهای علمی و فنی موجود و با هدف تقویت و توسعه تعاونی های صنعتی بین معاون وزرای صنعت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی به امضا رسید.
انتهای پیام/