وی تصریح کرد: برنامه تغذیه با توجه به فصل، نوع محصول، و با در نظر گرفتن نتایج تجزیه خاک و گیاه روشهایی است که در کاهش تجمع نیترات مؤثر خواهد بود.
ایرانی فام ادامه داد: استفاده از انواع کمپوست میتواند بهعنوان منبع تدریجی نیتروژن مورد استفاده قرار گیرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: وجود نیترات در مقادیر قابل توجه در سبزیهای میوهای است که بهطور عمده ناشی از مصرف بیرویه کودهای نیتروژنی بهویژه در سبزیهای گلخانهای است.
ایرانی فام تاکید کرد: آبیاری دقیق و بهینه کردن شرایط محیطی
بهویژه شرایط تهویه مناسب خاک در گلخانه در کاهش تنشهای وارد بر گیاه از خطر تجمع
نیترات در محصول میکاهد.