به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛این آش خوش طعم و بی نظیر200 سال است که مهمان سفره های مردم کرمانشاه است و گاهی مردم ساعت ها در صف می ایستند تا از این آش خریداری کنند.البته اکنون این آش تنها در ماه مبارک رمضان پخته نمی شود بلکه در سایر ماه ها به خصوص فصل زمستانن نیز طبخ می شود.
داستان این آش به مردی باز می گردد که سعی میکند برای جلب مردم به نماز و مسجد در ماه مبارک رمضان این اش را بپزد.از ان روزها طعم مطلوب این آش بر سر زبان ها افتاد و اکنون دو صده است که نظر کرمانشاهیان را جلب کرده است
موادی که در طبخ این غذای سنتی به کار می رود گوشت ،برنج،عدس، نخود،لوبیا، است که بیشتر با نان سنگک صرف می شود
مردم اصیل کرمانشاه گاهی آن را به اختصار "آش واسلی" مینامند و معروفترین آش واسلی کرمانشاه نیز در محله قدیمی "تیمچه" پخته میشود.
این آش علاوه بر طعم بی نظیرش خاصیت فراوانی دارد که به برخی از ان ها اشاره می کنیم