صدها شرکت مختلف داخلی از 26 تا 27 بهمن ماه در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران گردهم می آیند تا ضمن ارائه جدیدترین تولیدات و برنامه های خود و تبادل اطلاعات با دیگر شرکت ها ، در جریان آخرین یافته ها و پیشرفت های این حوزه قرار می گیرند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛به نقل از جشنواره و کنفرانس بزرگ وب و موبایل ایران؛ در این جشنواره که در نوع خود بزرگترین جشنواره و کنفرانس این حوزه در منطقه خاورمیانه محسوب می شود، بنگاهها ، مراکز علمی و تحقیقاتی، کارشناسان و محقققان، استادان دانشگاه ها و مقامات دولتی،حضور خواهند داشت .

در جشنواره و کنفرانس بزرگ وب و موبایل ایران بیش از حدود 12 هزار سایت ایرانی در 4 شاخه اصلی و 38 زیر گروه حضور خواهند داشت.

امسال تعداد شرکت کنندگان در جشنواره وب 50 درصد و تعداد شرکت کنندگان در کنفرانس موبایل ایران 20 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

جشنواره و کنفرانس بزرگ وب و موبایل ایران از سوی کانون کارآفرینی ایران و با هدف تلاش برای تغییر فضای کسب و کار اینترنتی و ترویج و تشویق این فرهنگ، ایجاد شبکه های بومی فعالان، آموزش و افزایش میزان و تنوع سرمایه در دست کارآفرینان برگزار می شود.

گفتنی است جشنواره وب ایران با شرکت ۵۰ سایت شروع به کار کرد و پس از ۶ سال، حالا این تعداد به ۸ هزار و ۲۰۰  سایت و در ۵ بخش اصلی افزایش یافته است.

در این جشنواره، سایت های برتر از سوی داوران، انتخاب و معرفی خواهد شد. انتخاب برگزیدگان جشنواره وب، امسال توسط ۱۰۰ داور به صورت آنلاین صورت می گیرد.

بخش های جشنواره وب امسال شامل؛ کسب و کارها ، اطلاع رسانی، صنایع مرتبط و استاتاپ ها (شرکت های اینترنتی با سابقه کمتر از ۲ سال) است و ملاک های داوری این سایتها محتوا، طراحی دیداری، کارکرد، تعامل کاربر با سایت و تجربه کلی استفاده کاربر از سایت تعریف شده اند که آخرین اطلاعات وب و تجارت آنلاین را در اختیار مخاطبان قرار می دهند .

در بخش موبال نیز بیش از ۱۳۰۰ اپلیکیشن فارسی حضور خواهند داشت. در این بخش ۹۸۹ اپلیکیشن در پلتفرم اندروید، ۸۲ اپلیکیشن در پلتفرم آی او اس و ۳۷ اپلیکیشن در پلتفرم ویندوزفون شرکت دارند.

البته باید به این نکته اشاره کرد که صنعت نرم افزارهای موبایل در ایران هنوز صنعت نوپایی است و با توجه به استعداد نرم افزار نویسان ایرانی در زمینه وب این انتظار می رود که این صنعت نیز به مانند وب سایت های ایرانی به سطح بالا و میانگین جهانی برسد.

زبان فارسی سومین زبان اینترنت در زمینه تولید محتوا در جهان است و سایت های ایرانی هم در این زمینه بسیار موفق عمل کرده اند اما سهم کسب و کارهای ایرانی در قیاس با جهان، حتی کشورهای مشابه و خاورمیانه بسیار پایین است.

بسیاری از کارشناسان بر این نکته تاکید دارند که پتانسیل اقتصادهای مبتنی بر وب در ایران بسیار مطلوب است و طبق آمارهای ارائه شده، کشورمان از نظر درصد رشد کارآفرینی در این حوزه مقام اول را به خود اختصاص داده است لذا برگزاری این جشنواره می تواند در توسعه اقتصاد محیط اینترنتی کشور اثرات بسیاری داشته باشد. 

انتهای پیام/
 

برچسب ها: جشنواره ، موبایل ، وب ، سایت ، کنفرانس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار