به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران؛ محمد میررضوی درباره تخفیف 2500 تومانی تن ماهی که البته به جیب عمدهفروشان می رود، گفت: واحدهای تولید تن ماهی که استاندارد و تحت نظر وزارت بهداشت هستند چنین تخفیفهایی را ارائه نمیکنند.
وی قیمت مصوب هر قوطی تن ماهی را 5600 تا 5700 تومان عنوان و اظهار کرد: طبق تفاهم نامه سندیکای تن ماهی با سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان قرار شده است که قیمت هر قوطی تن ماهی براساس نوع و وزن بین 5600 تا 5700 تومان در نظر گرفته شود.میررضوی گفت: ارائه تخفیفهای 50 درصدی برای فروش تن ماهی از سوی واحدهای تولیدی غیر مجاز که اصطلاحا زیر پلهای نامیده میشوند، به منظور افزایش فروش صورت میگیرد و خریداران باید هنگام خرید به برند و علامت استاندارد تن ماهی توجه کنند.وی تعداد واحدهای تولید تن ماهی را 120 واحد عنوان و اظهار کرد: از این تعداد 70 درصد آنها به صورت غیر مجاز و زیر پلهایها فعالیت میکنند.دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران ادامه داد: بسیاری از واحدهای تولید تن ماهی به دلیل نظارت و کنترل از سوی سندیکا، تمایل به عضویت در این مجموعه ندارند.وی با بیان اینکه وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد برخوردهای لازم را برای مقابله با واحدهای زیر پلهای انجام می دهند، گفت: واحدهایی که عضو سندیکا هستند، تن ماهی مرغوب و با کیفیت در بازار عرضه می کنند.میررضوی با بیان اینکه تن ماهی استاندارد ایرانی قابل رقابت با محصول کشورهای اروپایی و آسیایی است، اظهار کرد: سالانه صادرات بسیار خوبی به کشورهای اروپایی و آسیایی بدون مشکل صورت می گیرد.دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران وزن استاندارد هر قوطی تن ماهی را 180 گرم عنوان کرد و گفت: اگر واحد تولیدی قصد کاهش وزن داشته باشد باید آن را روی قوطی درج کند و اگر حجم مواد موجود در قوطی کمتر از وزن درج شده روی قوطی بود، مصرفکننده باید از مصرف تن ماهی صرفنظر کند.وی ادامه داد: فروش تن ماهی 1200 تومانی در حاشیه اتوبانها غیر منطقی است چرا که بسته بندی هر قوطی تن ماهی 400 تومان هزینه دارد و با توجه به این که تن ماهی یک ماده غذایی مهم است مصرفکننده باید از خرید این گونه تن ماهیها جدا خودداری کند.میررضوی یکی دیگر از راهکارهای تشخیص تن ماهی استاندارد و سالم را توجه به کلمه تن روی بسته بندی عنوان و اظهار کرد: مصرفکنندگان باید هنگام خرید تن ماهی به تمام نکات توجه کنند.