دانشیار گروه اکوفیزیولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: به زراعی و تراکم مناسب کشت کلزا کلیدی برای افزایش عملکرد محصول کلزا محسوب می شود.

روح اله امینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کارشناسان اصلاح رقم را راهکاری برای حاصل شدن افزایش عملکرد می دانند.

وی تصریح کرد: کشت به موقع، مکانیزه بودن کشت، آبیاری به موقع، تغذیه مناسب گیاهی و در آخر اجرای عملیات داشت با توصیه  کارشناسان از مهم ترین عوامل در تولید موفقیت آمیز کلزا است.

امینی ادامه داد: مزرعه ای را برای كشت كلزا انتخاب كنید كه خوب زهكشی شده و حاصلخیز باشد.

دانشیار گروه اکوفیزیولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: رقم اُکاپی بهترین رقم کلزا برای کشت در مناطق مختلف کشور است.

امینی گفت: یک مشكل بزرگ در كلزا ماندن بذر به حالت سبز در كلزا است كه هوای خنک، ابری و مرطوب در زمان رشد گیاه باعث سبز ماندن بذور در تمام واریته های كلزا می شود.

وی افزود: کشت این دانه روغنی در نیمه دوم سال از شسته شدن خاک با باران های شدید می کاهد و ضمن جلوگیری از فرسایش خاک از جاری شدن سیل نیز تا حدودی جلوگیری می کند.

امینی تاکید کرد: کشت کلزا یکی از کشت های جایگزین مناسب و به صرفه در مقابل کم آبی است.
 انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.