مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند برای مصرف مواد غذایی همچون فست فود و غذاهای چرب می توان نحوه آشپزی را تغییر داد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، بیشتر ما در طول زندگی خودمون بارها دچار اشتیاق بسیار شدید برای خوردن غذاهای ناسالم می شویم و فکر می کنیم که اگر از این غذاها استفاده کنیم این اشتیاق فروکش می کند اما وقتی هم که این نوع خوراکی ها رو مصرف می کنیم، باز هم اشتیاق ما برای استفاده بیشتر از آن ها، بر سر جای خود باقی می ماند. تحقیقات علمی نشان می دهند که این هوس های غذایی نشانه نیاز بدن ما به بعضی از مواد معدنی خاص هستند.

بررسی ها نشان می دهند، مواد غذایی همچون پنیرپیتزا، سوسیس و کالباس و انواع غذاهای کنسروی اگر به روش سالم تهیه شوند می توانند برای بدن مفید باشند.














اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار