دکتر عبدالهی گفت: برای اجرای طرح کاهش میزان نمک و افزایش کیفیت نان‌ها زنجان به عنوان استان پایلوت این طرح انتخاب شده است.

دکتر زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه مردم بیشترین نمک دریافتی روزانه خود را از نان دریافت می‌کنند گفت: برای کاهش میزان نمک در نان‌ها با اتحادیه نانوایان جلسات متفاوتی داشتیم که در ‌‌نهایت قرار شد طرح کاهش میزان نمک و بهبود کیفیت نان به صورت پایلوت در استان زنجان آغاز شود که تا پایان سال اجرایی شود. 

وی ادامه داد: تلاش داریم نتایج و الگویی که از این طرح به دست می‌آید را در سراسر کشور تسری دهیم. 

عبدالهی خاطر نشان کرد: یکی از اهدافمان در افزایش کیفیت نان‌ها، حذف جوش شیرین است. 




انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار