این مخترع هم اکنون قراردادهای میلیاردی منعقد می‌کند و اختراع خود را تجاری‌سازی کرده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، محمدرضا حافظی رئیس انجمن خیرین مدرسه‌ساز، عضو هیأت رئیسه دومین جشنواره رهبران کارآفرین با اشاره به اینکه از 18 سال گذشته فرهنگ مدرسه‌سازی در کشور تقویت و گسترش پیدا کرده است، اظهار داشت: 18 سال پیش مدارس کشور به دلیل نبود امکانات چهار نوبته بودند و خیرین انگشت‌شماری وجود داشت.

وی افزود: اکنون میزان خیرین مدرسه‌ساز در کشور به 550 هزار نفر و در سراسر جهان به هزار خیر افزایش پیدا کرده و با عشق و علاقه بیشتری مشغول فعالیت هستند.

حافظی با بیان اینکه برای حضور در این نشست عمل جراحی چشم صبح امروز را به تعویق انداخته‌ام، گفت: بنده به موضوع کارآفرینی ارزش زیادی قائل هستم و به همین جهت برای حضور در این نشست عمل جراحی صبح امروز را به تأخیر انداختم.

رئیس انجمن خیرین مدرسه‌ساز با اشاره به اینکه 33 درصد مدارس کل کشور را احداث کرده‌ایم، گفت: اکنون به شکل فوق‌العاده از نظر فضای آموزشی نیازمند مشارکت بیشتر مردم هستیم، تا فرزندان این کشور در مدارس به تحصیل علم بپردازند.

وی گفت: در شرایط فعلی باید علم و عمل یکی شده و در دانشگاه‌های ما کارآفرینان و تولیدکنندگان به انتقال تجربیات و ایده‌های خود بپردازند، تا علم منتقل شده به دانشجویان تداوم و ماندگاری بیشتری داشته باشد.

وی با اشاره به ماجرای مخترع روستایی بروجرد که امکان مالی برای سفر به مرکز استان را نداشت گفت: طی تماسی با مسئول علم و فناوری استان لرستان برای این مخترع امکانات رفت و برگشت فراهم شد و اکنون پس از گذشت 5 ماه از آن اتفاق قراردادهای میلیاردی اتخاذ می‌شود.

حافظی با تأکید بر اینکه کارآفرینان و مخترعان زیادی در کشور داریم، گفت: در کشور ما به دلیل عدم توجه به مخترعان و کارآفرینان شاهد استفاده سایر کشورها از جوانان هستیم.

عضو هیأت رئیسه جشنواره تجلیل از رهبران کارآفرین با اشاره به اینکه بعد از تشکیل انجمن خیرین مدرسه‌ساز، انجمن خیرین مسکن‌ساز، سلامت، دانشگاه و دیگر نیازهای ضروری ایجاد شده است و اکنون می‌بینیم که سازمان‌ها و ارگان‌ها به حمایت مردم روی آورده‌اند.

برچسب ها: ماجرا ، روستا ، قرارداد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.