جانشين معاون هماهنگ‌کننده ناجا گفت: در هفتمين جشنواره جوان سرباز نيروهاي مسلح به ۳۶ سرباز منتخب جايزه ۲۰ ميليون ريالي اهدا خواهد شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران؛  سردار محمدجواد زاده‌کمند جانشين معاون هماهنگ‌کننده ناجا در نشست خبري هفتمين جشنواره حضرت علي‌اکبر (جوان سرباز نيروهاي مسلح) به ميزباني نيروي انتظامي جمهوري اسلامي با تبريک حلول سي و هفتمين پيروزي انقلاب و درود بر روح بنيانگذار انقلاب و شهداي انقلاب اظهار داشت: هر ساله براي پاسداشت ايثارگري سربازان و تجليل از سربازان ولايت که در عرصه مهم نظم و امنيت قدم برمي‌دارند، جشنواره باشکوه جوان سرباز برگزار مي‌شود.


رئيس ستاد برگزاري هفتمين جشنواره جوان سرباز نيروهاي مسلح تصريح کرد: اين جشنواره از سال 88 هر ساله برگزار شده و هرساله با همت فرماندهان و مديران با شکوه هرچه بيشتر به اجرا در مي‌آيد که لازم است از فرماندهان در ستاد کل نيروهاي مسلح راهبري اين جشنواره را برعهده دارند و همچنين فرماندهان ارتش، سپاه و ناجا تقدير و تشکر کرد.

وي با بيان اينکه ميزباني هفتمين جشنواره در سال 94 با نيروي انتظامي است، گفت: از دو ماه پيش برنامه‌ريزي‌هاي لازم را براي برگزاري اين جشنواره آغاز کرده‌ايم.

جانشين معاون هماهنگ‌کننده ناجا اهداف اين جشنواره را به صورت ذيل بيان کرد.

1- احترام و ارزش‌گذاري به خدمت مقدس سربازي

2- معرفي الگو موفق از جوان سرباز

3- تجليل از سربازان پرتلاش در عرصه‌هاي ده‌گانه

4- تجليل از ايثارگران سرباز و خانواده‌هاي معظم شهداي سرباز

5- تبيين نقش سرباز در عرصه نظم و امنيت و سازندگي

6- تصويرسازي از نقش سربازي در زندگي و معيشت زندگي آنها

رئيس ستاد برگزاري هفتمين جشنواره جوان سرباز نيروهاي مسلح 10 محور اصلي اين همايش را عنوان کرد و افزود:

1- سرباز، دفاع، امنيت و اقتدار ملي

2- سرباز، ايثارگري و فداکاري شهيد جانباز

3- سرباز، وظيفه‌شناسي و اقدام برجسته

4- سرباز، امور فرهنگي، هنري و تبليغات

5- سرباز، خلاقيت و فناوري

6- سرباز، ورزش و تربيت بدني

7- سرباز، نظم و انضباط اجتماعي

8- سرباز، دين‌داري و بصيرت

9- سرباز، مسئوليت‌پذيري در خانواده

10- سرباز، سازندگي و تفکر بسيجي

سردار زاده‌کمند ادامه داد: ما شرايط عمومي و اختصاصي را براي انتخاب سربازان برتر در هر يک از محورهاي اصلي 10‌گانه و ابلاغ کرده‌ايم که در هر يک از نيروهاي مسلح اقدام به شناسايي اين افراد کرده و در نهايت تعداد 36 نفر از سربازان برتر به جشنواره اصلي راه پيدا مي‌کنند.

وي اظهار داشت: براي برنامه‌ريزي، مديريت و اجراي جشنواره 8 کميته تخصصي در دبيرخانه مرکزي جشنواره پيش‌بيني شده که شامل کميته برنامه‌‌ريزي، کميته تبليغات، کميته روابط عمومي، کميته پژوهش، کميته امنيت، کميته تشريفات، کميته داوري جشنواره و کميته اجرايي، پشتيباني و بودجه خواهد بود.

جانشين معاون هماهنگ‌کننده ناجا با بيان اين مطلب که جشنواره جوان سرباز سال 94 در سه مرحله در سراسر کشور به اجرا گذاشته مي شود، تصريح کرد: جشنواره استاني جوان سرباز در بهمن 93 همزمان با دهه فجر در هر يک از نيروهاي مسلح برگزار مي‌شود و در ادامه نيز جشنواره سازماني نيروهاي مسلح را در ارديبهشت 94 خواهيم داشت که طي آن کارکنان وظيفه نمونه نيروهاي مسلح از ميان برگزيدگان جشنواره‌هاي استاني انتخاب شده که مورد تقدير قرار مي‌گيرند.

رئيس ستاد برگزاري هفتمين جشنواره جوان سرباز نيروهاي مسلح افزود: جشنواره مشترک نيروهاي مسلح در خرداد 94 همزمان با ميلاد حضرت علي‌اکبر به ميزباني ناجا برگزار مي‌شود که از 36 نفر کارکنان وظيفه نمونه نيروهاي مسلح تقدير به عمل خواهد آمد که علاوه بر لوح تقدير مبلغ 20 ميليون ريال نيز هديه نقدي به آنها تعلق خواهد گرفت.

وي ادامه داد: اگر جشنواره ملي جوان ايراني برگزار شود، 4 نفر از برگزيدگان اين جشنواره نيز به جشنواره ملي جوان ايراني معرفي خواهند شد.

سردار زاده‌کمند در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبني بر معافيت سربازي منتخبان اين جشنواره، گفت: معافيت سربازي پيش‌بيني نشده و فقط جوايز به صورت نقدي پرداخت خواهد شد.

جانشين معاون هماهنگ‌کننده ناجا در ادامه نشست خبري برگزاري هفتمين جشنواره حضرت علي‌اکبر (جوان سرباز نيروهاي مسلح) به جشنواره فرهنگي ورزشي سربازان نيروهاي مسلح اشاره و اظهار داشت: 936 ورزشکار قهرمان در قالب 151 تيم ورزشي در 13 رشته ورزشي از ارتش، سپاه، نيروي انتظامي و سازمان قضايي نيروهاي مسلح به رقابت با يکديگر پرداخته که نيروي انتظامي رتبه اول اين جشنواره را کسب کرد.

وي عمده‌‌ترين ويژگي اين جشنواره فرهنگي ورزشي را شادابي و نشاط سربازان و توانايي بالاي اين قهرمانان عنوان کرد.

جانشين معاون هماهنگ‌کننده ناجا به برنامه خوب ديگري که در طول سال 93 به اجرا گذاشته شد پرداخت و گفت: در کنار آمادگي جسماني بايد به مباحث فرهنگي و معنوي نيز توجه ويژه داشت که يکي از اين برنامه‌ها توجه ويژه به برنامه‌هاي قرآني بود که علاوه بر جلسات انس با قرآن که معمولا در ماه رمضان هر سال برگزار مي‌شود و حدود 70 هزار نفر در آن حضور دارند ما مسابقات قرآني را در 10 رشته در مرحله مقدماتي برگزار کرديم که بيش از 5 هزار نفر شرکت‌کننده داشت.

سردار زاده‌کمند تصريح کرد:‌ در طرح سراسري حفظ قرآن که چند سال است که شروع شده، حدود 3 هزار نفر از سربازان وظيفه در آن شرکت کرده‌اند که از يک تا 30 جزء قرآن را حفظ کرده‌اند.

اين مقام ارشد انتظامي به برنامه‌هاي غير حضوري حفظ آيات و روايات امر به معروف و نهي از منکر نيز اشاره کرد و ادامه داد: در اين طرح 5 هزار و 200 سرباز شرکت کرده‌اند؛ همچنين در سال 93، 5023 ختم قرآن توسط سربازان وظيفه انجام شده است.

جانشين معاون هماهنگ‌کننده ناجا افزود: در سال 92 بيش از 45 هزار حافظ قرآن از يک جزء بالا در ناجا داشتيم که در آزمون حفظ قرآن شرکت کرده که شامل کارکنان شاغل، سربازان و خانواده کارکنان و بازنشستگان ناجا هستند.

سردار زاده‌کمند خاطر نشان کرد: طرح توانمندسازي سربازان را در راستاي فرامين مقام معظم رهبري در نيروي انتظامي شروع کرده‌ايم که در سه محور بهينه‌سازي خدمت سربازي، افزايش بهره‌وري و ارتقا شأن و منزلت سربازي است.
منبع: تسنیم
برچسب ها: جایزه ، سرباز ، منتخب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.