به گزارش
حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران
به نقل از ستاد اطلاعرسانی چهاردهمین جشنواره صنعت چاپ، محمدعلی اقبال پیشکسوت صنعت چاپ اظهار کرد: بدون شک برگزاری مسابقات آثار چاپی در سالهای گذشته موثر و سودمند بوده است اما کاش در کنار این مسابقات نشستی را نیز با پیشکسوتان برگزار میکردند تا از تجربه آنها نیز استفاده میکنند.
وی ادامه داد: بدون شک همه پیشکسوتان نمیتوانند عضو هیات داوران باشند اما میتوان از نظرهای آنها استفاده کرد تا در آینده شاهد بهتر برگزار شدن مسابقات و در کنار آن رشد صنعت چاپ کشور باشیم.
این پیشکسوت صنعت چاپ با اشاره به تغییر نسل صنعت چاپ کشور بیان داشت: در حال حاضر نسل صنعت چاپ تغییر کرده و جوانان با انگیزه و با دانشی وارد صنعت شدهاند که حرفهای آنها برای من که 50 سال در این صنعت فعالیت کردم تازگی دارد اما این دلیل موجهی برای کنار زدن پیشکسوتان نیست.
اقبال در توضیح راهکارهای بهتر شدن مسابقات گفت: بسیاری از اثرهای برتر این مسابقات در جامعه دیده نمیشوند و بهتر است که کارهای برگزیده مسابقات را در کتابی چاپ و در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرند تا همه با تواناییهای صنعت چاپ کشور آشنا شوند.
وی ادامه داد: بسیاری از کارهای چاپ و بسته بندی در خارج از کشور تولید میشود و دلیل آن این است که صنعتگران ما از تواناییهای صنعت چاپ کشور آگاهی ندارند.
این پیشکسوت صنعت چاپ در بخش پایانی صحبتهایش اظهار کرد: این روزها صنعت چاپ با مشکل کمبود کار روبهرو است و اکثر چاپخانهها بیش از یک شیفت فعالیت نمیکنند و این مسابقات میتواند با معرفی واحدهای توانمند این مشکل را حل کند.
انتهای پیام/