به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، 15 درصد از چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامت قلب
می باشد. این نوع چربی، پایین آورنده کلسترول بد(LDL) و افزایش دهنده
کلسترول خوب(HDL) است. یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود 8 درصد نیاز
روزانه بدن به این چربی ضروری را تامین می کند.
بررسی ها نشان می دهند مصرف گردو از بروز تومور مغزی پیشگیری می کند و نقش مهمی در آرامش روان و سلامت ذهن و روان ما دارد.
با مصرف 4 الی 5 عدد گردو علاوه بر تقویت سیستم مغزی می توان به سلامت قلب و عروق به ویژه در سالمندان کمک کرد.
کودکان نیز با مصرف تعداد مشخصی گردو روزانه می توانند موجب افزایش هوش و خلاقیت شوند و به رشد سریع مغز خود کمک کنند.
انتهای پیام/