دکتر جعفریان متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص خواص شلغم گفت: با توجه به شروع فصل سرما و دانستن اینکه چه گیاهانی برای جلوگیری از سرما خوردگی مفید هستند، باید بدانیم که مصرف زیاد شلغم پخته میتواند ابتلا به سرماخوردگی را کاهش دهد.
وی افزود: این گیاه میتواند درمان بسیاری از امراض پوستی باشد و حتی ممکن است گسترش سرطان را نیز متوقف سازد.
وی در ادامه گفت: آب شلغم خام نیز خواص بسزایی دارد.
وی گفت: مصرف شلغم پخته بهترین صبحانه است به طوری که بدن را تمیز و مواد سمی را از بدن خارج میکند.
انتهای پیام/