وی افزود: وقتیکه فرد الگوی ارتباطی برای خود نداشته باشد با تنهایی خود انس میگیرد و در خود فرو میرود، در صورت ادامه یافتن این حالت در فرد، وی به بیماری افسردگی مبتلا میشود این گونه افراد در حقیقت جزء افراد اجتماعی قرار نمیگیرند.
این روانشناس با اشاره به ایجاد الگوی ارتباطی برای افراد به منظور خارج شدن از تنهایی اظهار داشت : باید به وسیله ایجاد الگوی ارتباطی برای فرد مطابق میل و خواسته وی، فرد را از حالت تنهایی بیرون آورد، هرچند علاقه و خواسته فرد به نظر ما بعید به نظر برسد، باید آن الگو را برای وی ایجاد کرد تا به پیروی از الگوی ارتباطی خاص علاقهمند شود.
فقیهی ادامه داد: افرادی که احساس تنهایی در آنها وجود دارد، انسانهایی اجتماعی محسوب نمیشوند، برای رهایی آنها از این حالت باید از ایجاد تفریحات مناسب و تلاش برای ارتباط آنها با دوستان استفاده کرد. بدین منظور میتوان برای حضور آنها در جمع دیگران به منظور خروج از تنهایی برنامه ریزیهایی انجام داد.
وی با اشاره به تسلط احساس غمگینی در افراد تنها بیان کرد: به دلیل آنکه افراد تنها، احساس غمگینی به همراه دارند، باید به منظور رهایی آنها از این حالت زمینه شادی وی را فراهم کرد و احساس لذت را برای آنها ایجاد نمود البته در صورتیکه لذت فرد تنها در اثر ماندن در غم به وجود میآید باید این احساس وی را به سمت دیگری هدایت کرد.
انتهای پیام/