به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از "شاتا" عباس هاشمی با تشریح علت این موضوع افزود : با توجه به هزینههای مشتمل بر کرایه حمل ، بیمه ، ثبت سفارش ، حقوق گمرکی ، سود بازرگانی ، مالیات بر ارزش افزوده ، استاندارد، تخلیه و انبار داری و مقررات مربوط به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ، خواب پول و عوارض هلال احمر،هزینه و کارمزد بانکی و هزینه توقف کالا، بر اساس آمار گمرک قاچاق این کالا از سود نسبی 278 درصدی برخوردار است.
وی با اشاره به سایر برنامههای وزارت متبوع خود تاکید کرد : هزینههای مترتب بر فرآیند واردات گوشی تلفن همراه از طریق مبادی قانونی بالاست و همین امر باعث شده است که قاچاق این کالا با وجود تعرفه 6 درصدی همچنان رونق داشته باشد .
هاشمی با اشاره به برگزاری جلسه با مسوولین وزارت ارتباطات تصریح کرد: با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، برنامه های ویژهای جهت نظارت بر قاچاق گوشی همراه و هدایت آن به سمت واردات از مبادی قانونی داریم.
وی همچنین افزود : بر اساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، طی سالهای 90 ، 91 و 4 ماهه ابتدای 93 میزان واردات رسمی گوشی تلفن همراه به ترتب 169 میلیون دلار ، 183 میلیون دلار و 80 میلیون دلار بوده که با حساب تقریبی 250 گرم برای هر گوشی حدود 2.5 میلیون عدد گوشی بطور متوسط در هر سال وارد کشور شده است./
انتهای پیام/