به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، به تازگی در مطالعه ای که در دانشکده آمریکا انجام شد، ارتباط مصرف لبنیات و پوسیدگی دندانی مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه ۱۰۰۸ نفر از دانش آموزان مدارس در نقاط مختلف شهر مورد بررسی قرار گرفتند. شاخص های مربوط به توده استخوانی و پوسیدگی دندانی(DMFT) این دانش آموزان مورد بررسی و تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.
بررسی ها نشان می دهند افرادی که مصرف لبنیات بیشتری دارند به مراتب پوسیدگی دندان ها در آن ها کمتر است.
با توجه به این موضوع، مصرف لبنیات زیاد می تواند به عنوان عامل خطری در افزایش تعداد دندان های پوسیده مد نظر قرار گیرد. با این حال با وجود نقش عوامل دیگر در بروز هر دو بیماری چربی خون و پوسیدگی، نمی توان مصرف نکردن لبنیات را به تنهایی عامل افزایش
پوسیدگی دندانی در افراد بیان کرد.
انتهای پیام/