امروز 65 درصد از افراد مراجعه کننده به رمالان ، خانم‌های تحصیلکرده هستند که باعث بقاء اینگونه شیادان که درآمد‌های میلیونی دارند، شده‌اند.

رمال
به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، امروزه مردم برای آگاهی از آینده به افراد سودجویی که ادعا دارند از آن با خبر هستند روی می آورند وبرای کسب اطلاعات هزینه گزافی پرداخت میکنند و این موجب آسیب اجتماعی در جامعه شده است.
 
فال و فالگیری، یکی از روش هایی است که امروز در همه جای دنیا بسیار مورد توجه است و یکی از بزرگترین علاقه مندی های مردم به شمار می آید. خیلی ها به آن اعتقاد دارند و زندگی و برنامه ریزی هایشان را بر مبنای این حدس و پیشگویی ها قرار می دهند و همین موضوع موجب شروع مشکلات میشود.
 
فال و طالع بینی در زندگی انسان ها موضوع تازه ای نیست .هزاران سال است که انسانها مجذوب چیزهای ناشناخته و مرموز هستند  و خبر گرفتن از آینده و پیشگویی از روی نشانه ها  از دیرباز مورد توجه انسانها بوده و هست ،اما این مساله وقتی مشکل ساز می شود که گاهی  برخی خانواده‌ها احساس می کنند که با گرفتن انواع و اقسام دستور العمل ها و یا با پناه بردن به فال‌های گوناگون می توانند در حل مشکلات متعدد در زندگی شان راه گشا باشند و برای امور مختلف مانند ازدواج و بخت گشایی، گشایش در کار ، پیدا کردن اشیاء گم شده و ده ها مورد دیگر به فالگیران و رمالان و دعا نویسان مراجعه می کنند و با صرف هزینه های گزاف به حرفهایشان گوش فرامی دهند.
 
فالگیران که افراد سودجویی هستند نیز برای کسب درآمد به بهانه هایی نظیر(یه گربه سیاه دیدم .امروزسیزدهمه؟ گوشه خونه تارعنکبوت بسته؟و ...فالت بگیرم؟) کسانی را که در عالم ماده زندگی می‌کنند و با عالم غیب بیگانه‌اند و همواره علاقه‌مند هستند که به ماورا و به عالم غیب دستیابی داشته باشند را برای دریافت اتفاقات اینده وسوسه میکنند.
 
درصورتی که باکمی تامل و دقت متوجه میشویم که حدس انها درباره اینده دور از منطق خودمان نیست، فالگیران وقتی هم که  متوجه علاقه مندی مردم میشوند، آتش بیار معرکه شده و با وعده ورود به دنیای جذاب و هیجان انگیز، ساده لوح‌‌ها و زود باورها را دور خودشان جمع می کنند.  
 
همچنین اگر فالگیری به عنوان یک شغل رسمی مطرح می شد، حتما دکان، مغازه و پاساژی به خود اختصاص می دادند اما الان این شغل کاذب بیشتر جنبه تفریحی دارد و هر کجا که مشتری‌های  بیشتر داشته باشند همانجا کمین میکنند و بد ماجرا اینجاست که فال گرفتن مداوم، حالتی از اعتیاد را در اشخاص ایجاد می کند ، به طوریکه شخص نمی تواند بدون مراجعه به فالگیر برای امور زندگی خود تصمیم بگیرد و برای  گرفتن هر تصمیمی محتاج نظر فالگیران و رمالان است.
 
جالب است بدانید وزارت بهداشت اعلام کرده است ۱۰ درصد جمعیت کشور طی یک سال نزد افراد غیرمتخصص و بی صلاحیت مانند دعانویس، رمال و... رفته اندو در تحقیقی که توسط دانشکده مدیریت و علوم اجتماعی تهران شمال در مورد سطح گرایش دختران دانشجو به خرافات انجام شده، مشخص شده است ۶۸ درصد از دختران در فاصله سنی ۱۸ تا ۲۶ سال دست کم یکبار به فالگیر مراجعه کرده اند،۵۰ درصد نیز چند بار مراجعه کرده اند و ۸۳ درصد از دانشجویان و دختران حرفهای فالگیران را تصدیق کرده و با اعتقاد به سراغ آنها رفته اند.
 
همچنین مجید ابهری آسیب شناس اجتماعی با اشاره به اینکه زنان به فالگیران بیشتر معتقدند گفت :بیش از 65 درصد مراجعان به رمالان و فالگیران زنان تحصیل کرده هستند که تحصیلاتی بالاتر از دیپلم دارند وهمچنین 94 درصد مراجعه کنندگان را زنان تشکیل می دهند و حداقل درآمد این افراد شیاد حدود 5 میلیون تومان است که بدون تخصص و زحمت به دست می‌آورند.
 


"مخاطبان گرامی می‌توانید از طریق آدرس اینترنتی
havades@yjc.ir مشکلات انتظامی خودتان را برای ما ارسال کنید."

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار