صدرلله کمالوند،متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در سالهای اخیر موارد ابتلا و مرگومیر ناشی از سرطان به اندازهای افزایش یافته که در حال حاضر این بیماری به عنوان یکی از سه عامل اصلی مرگومیر در جهان به حساب میآید.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل گسترش سرطان عادات نادرست غذایی بوده است،افزود: اگر افراد جامعه بدانند که مصرف چه غذاهایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش یا کاهش میدهد،در آن صورت بسیاری از موارد سرطان به وقوع نمیپیوندد.
کمالوند با اشاره به اثرات مفید گوجه فرنگی در پیشگیری از برخی سرطانها،گفت: برطبق پژوهشها گوجه فرنگی میتواند خطر سرطان پروستات در مردان را تا حد زیادی کاهش دهد.
وی یادآور شد: گوجه فرنگی و محصولات آن با دارا بودن ویتامینهای مفید نظیر ویتامین C،میتواند از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری کنند.
کمالوند با بیان اینکه اسفناج نیز با ویتامینها A,C,E در کاهش رشد سلولهای سرطانی موثر است،خاطرنشان کرد:این ماده غذایی میتواند در کاهش خطر سرطانهایی نظیر سرطان ریه و کبد تا حدودی موثر باشد.
انتهای پیام/